Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tavaly volt 29 én idén holnap lesz először én júni 4 én megyek hát ha jobb lesz az idő
Nesze nektek Fazi kawasaki! ZOOOBEEEE!
Pipi gyere, mert a lassú csoportba még senki sem jelentkezett!
Nem úgy volt, hogy egy hét múlva lesz?
ahhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mi lesz holnap a ringen? Ingyenes?
Igen a hosszú fekete bőr, barnás betétekkel annyi volt.
Nagyon kényelmes, könnyű rácsatolni a kabátra. Nem volt még jobb kesztyűm, pedig az Akito sem rossz.
Aszem a holnapi ringet ki hagyom vacak gané szar trágya szemét időjárás miatt majd a júniusira megyek szerintem csak annak érdemes elindulni aki közel lakik
Mindenre van megoldás. Szerintem már említettem a merci kompresszort, az első terv 0,8 bar
45-ös etetők ma érkeztek, a gázbowdenek eladóak belőle.
Kell még majd egy standalone is, valamint egy erősebb kuplung is. Egyre kevesebbet motorozok hosszú távon, inkább csak kiélem magam néhány kilométeren.
Azt már adtam neki, rajta van a motorján. Van még belőle egy ezüst is.
Engem senki nem hív
Az utolsó képen az első üllés felett látom a háttérbe, hogy kivetted belőlle az aggregátot Rajta az a nyomásmérő a turbóhoz tartozik?
Gyere Te is!
hónap megy esztergályos robika is az esti motorolásra.
nesztek nektek, beverli hill-si kawasaki zx9B, MONSTER feketében.
Türelem Kapucnyi Előbb nekem Basi csinál egy képes beszámolót a tóról, majd meginterjuholja a tógazdát, azt ha a képek is fenn az interju is fenn akkor ránéz az idomjaidra,(de csak ránéz ) ami pont ugyanott van és pont ugyanolyan helyzetben van ahogy azt oda leraktátok...
Kérdezem, hogy megy e valaki Debrecenből holnap délután 5 körülre Mogyoródra? Sedu netán?
Minden akciós! kivétel a kerékpárok és a HJC sisakok!
Most beszéltem velük.
ha kiemeled a hátulját,lánc feszesség?
azzal is utána kell menni
Igen igen, erre fáj a fogam már egy ideje. Most ez is akciós?
Pontosabban a Racing Fekete-Zöld Bőrkesztyűt vettem (most 6500 Ft, én 11 000 Ft ért vettem)
Én pedig EZT vagyis ilyet vettem, csak zöldben, ami ugyan az mint a kawasakis, csak erre nincs ráírva, de ugyan az a kesztyű. Most egyébként a ott is akció van!
Ezt kaptam két éve asszonytól akkor volt 17499 Ft.
Te Sedu! Az a szép, Kawaski, bőr, keményprotektoros kesztyű most 15?