Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basi mester!

Én jobban örülnék, ha a pocsoják fényképezése helyett az én motorom alakulna.
Persze nem akarlak siettetni, nem szeretném még nedves festéssel elhozni a dolgokat.
Helló!

Nekem van otthon egy balos tükröm, igaz a tükör megvan repedve benn, de én is használtam egy ideig így.
A tükör ház jó állapotban van. Ha érdekel hívj megeggyezünk.
üdv! még válaszolok ez csak kóstolgatás volt.
3.
Jó reggelt!
Na ez még jó hír is lehet, Basi Ha saját maguk nyitották meg lehet valamit kiötöltek a halmentésre is, nem
Egyébként a fényképeken elég telinek látszik a tó, én úgy gondoltam a gát megsemmisülésével elfolyik a tóban lévő víz 2/3-ada...
2ik
1
Köszi a bőséges választ!
Az áttételezés megfelel a jelenlegi állapotban is...
Még átrágjuk ki mi hogy stb.
ÜDV!
Jóccakát!
Emelési célzattal meghagyták ezt a lehetőséget szerintem.
Most néztem én is egy robbantott ábrát és ha jól sasoltam akkor nekem a vázhoz van direktbe csavarozva semilyen csuklót nem láttam de majd holnap meg nézem addig is kösz
A te gépedhez gyertya cserén kívül még nem volt szerencsém, és gondoltam megnézem a rajzot, de át baszott.
Úgyhogy mielőtt bármit is veszel nézd meg, azt amit javasoltam.
akkor próba lesz mert szombaton ha jó az idő kecskemétre szeretnék menni a pályára,ki is próbálom
Ok! Mégis jó amit mondtam, a 92151b csavar egy csuklóban van, annak a csuklónak a vége megy a vázba és oda kell az alátét.

Bocsi! Csak a kép itt nem hozza nekem a csuklót.
Akkor stornó így 7000 ft ba fog kerülni a manőver
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tévedtem most nézem a tiéden ez a megoldás nem működik.
Kutyacsont csere.
Köszi a gyors választ hétvégén ki próbálom
Zozo011 leveszed az üléseket és a rugóstag teteje és a váz közé teszel 14-15 mm alátétet, 16-os belső átmérővel. Ez kb 30-35 mm emel a motorodon, ettől jobban fordul, dönthetőbb. És olcsóbb mint ha emelő szettet veszel.
Pipi itt 1 óra alatt kb 1 métert emelkedett mikor a felső tavon megindult a gát! A kettesen azaz az Ezerjón már ők nyitották meg az árapasztónál rakodógéppel de az ár ennyire kimosta mint ahogy a képeken is látszik!
Kérdés: találtam a neten a hátsó rugóhoz kiemelőt szerintetek miben változik ha hosszabbra cseréli az ember? azt írja hogy 35 mm el hosszabb a gyárinál
Pipi!
Ezek duzzasztott tavak! Majd később irok még csak most lépnem kell! Addíg is néhány kép!
kawasaki zx10R 04-05 termosztátom van, amit tőled vettem kéket na abba meg nem volt, így abba a beszámított motorblokk termosztátja került.
na az injektor sor az szép lesz. a zx10R injektor ahhoz a dugattyúkhoz és sűrítéshez és vezérléshez van kitalálva, neeem a z1000-hez, nagyobb üza mennyiséggel és más légszűrőházzal + a ram air hiányával hogy fogsz megküzdeni? a+bengával mit fogsz kezdeni amit a+injektorok lőnek majd a fel fúrt régi 9-es blokknak?
Fényezésre matricát szoktak feldobni nem?