Én jobban örülnék, ha a pocsoják fényképezése helyett az én motorom alakulna.
Persze nem akarlak siettetni, nem szeretném még nedves festéssel elhozni a dolgokat.
Nekem van otthon egy balos tükröm, igaz a tükör megvan repedve benn, de én is használtam egy ideig így.
A tükör ház jó állapotban van. Ha érdekel hívj megeggyezünk.
Na ez még jó hír is lehet, Basi Ha saját maguk nyitották meg lehet valamit kiötöltek a halmentésre is, nem
Egyébként a fényképeken elég telinek látszik a tó, én úgy gondoltam a gát megsemmisülésével elfolyik a tóban lévő víz 2/3-ada...
Most néztem én is egy robbantott ábrát és ha jól sasoltam akkor nekem a vázhoz van direktbe csavarozva semilyen csuklót nem láttam de majd holnap meg nézem addig is kösz
A te gépedhez gyertya cserén kívül még nem volt szerencsém, és gondoltam megnézem a rajzot, de át baszott.
Úgyhogy mielőtt bármit is veszel nézd meg, azt amit javasoltam.
Zozo011 leveszed az üléseket és a rugóstag teteje és a váz közé teszel 14-15 mm alátétet, 16-os belső átmérővel. Ez kb 30-35 mm emel a motorodon, ettől jobban fordul, dönthetőbb. És olcsóbb mint ha emelő szettet veszel.
Pipi itt 1 óra alatt kb 1 métert emelkedett mikor a felső tavon megindult a gát! A kettesen azaz az Ezerjón már ők nyitották meg az árapasztónál rakodógéppel de az ár ennyire kimosta mint ahogy a képeken is látszik!
Kérdés: találtam a neten a hátsó rugóhoz kiemelőt szerintetek miben változik ha hosszabbra cseréli az ember? azt írja hogy 35 mm el hosszabb a gyárinál
kawasaki zx10R 04-05 termosztátom van, amit tőled vettem kéket na abba meg nem volt, így abba a beszámított motorblokk termosztátja került.
na az injektor sor az szép lesz. a zx10R injektor ahhoz a dugattyúkhoz és sűrítéshez és vezérléshez van kitalálva, neeem a z1000-hez, nagyobb üza mennyiséggel és más légszűrőházzal + a ram air hiányával hogy fogsz megküzdeni? a+bengával mit fogsz kezdeni amit a+injektorok lőnek majd a fel fúrt régi 9-es blokknak?
Én jobban örülnék, ha a pocsoják fényképezése helyett az én motorom alakulna.
Persze nem akarlak siettetni, nem szeretném még nedves festéssel elhozni a dolgokat.