Pipi nálunk a legalsó az 1-es! Amit látsz a videón utat az az egyestől száz méterre van! A héten ha jobb idő lesz akkor leugrok a 2-esre ! Beszélek Szepivel is (tulaj) hogy mi a helyzet!Mekkora a veszteség!
Vagy fordítva mondtad 4-től az egyesig vitt el mindent
Az gáz, mert 15-20 kg-os pontyok nem termnek minden bokorban. Annak darab értéke is több százezer forint. Ekkora mennyiséget lehetetlen beszerezni, ha vitte az ezrjó tavakat is az szerintem néhány évre most hazavágta az állományt...
A fényképeket várom
Érdekes a hiradóban erről szó sem esett csak a szentedre közeli halastó gátszakadásáról
Remélem kékvért nem mosta el, amikor üzentem neki sms-ben, hogy átraktuk a bulit 29-30-ra csak annyit írt vissza:- mé beázik a nyaraló...
Helyes akkor lesz protekcióm itt is Bár ha jól értelmezem akkor a 4-es tó-tól takarított lefelé a 8-ig így maradt az első három
Már nagykállón is lesz ismeretség 9363 által Oda júli közepére foglaltunk
( tó van egymás felett! Az 1-es és 2 es tó az Ezerjó! Ezek vannak legalul! A 4-es nek a gátja szakadt át! Az egy másik emberé! Az tenyész tó volt! Tele hallal! Ahogy átszakadt vitt mindent! A napokban majd leugrok bringával megnézem és csinálok képeket!Aztán kiderül milyen állapotban van!Amúgy biztos hogy rendbe rakják mee van Zséé rendesen a tulajoknak! Az egyiket személyesen ismerem!
Vazze Basi nagy unalmamba po9nt most délután nézegettem a Móri ezerjó horgásztó honlapját és ábrándoztam fényképeket nézegetve Az a tó nyiffant ki? Tud már meg Istenemre mondom előszőr motorral akartam lemenni megnézni informálódni, mondom esetleg ha otthon vagy téged is meglátogatni
Teli van vagy(volt) nagy hallal az a tó és terveztem egy hosszúhétvégét a partjánJúniusba terveztem idejönni
Jo reggelt trogerek
Az gáz, mert 15-20 kg-os pontyok nem termnek minden bokorban. Annak darab értéke is több százezer forint. Ekkora mennyiséget lehetetlen beszerezni, ha vitte az ezrjó tavakat is az szerintem néhány évre most hazavágta az állományt...
A fényképeket várom
Érdekes a hiradóban erről szó sem esett csak a szentedre közeli halastó gátszakadásáról
Remélem kékvért nem mosta el, amikor üzentem neki sms-ben, hogy átraktuk a bulit 29-30-ra csak annyit írt vissza:- mé beázik a nyaraló...
Már nagykállón is lesz ismeretség 9363 által
Teli van vagy(volt) nagy hallal az a tó és terveztem egy hosszúhétvégét a partján
Tó volt ,nincs!