Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4 Tán kivert az eső mindenkit, hogy ilyen korán kelltetek?
3.dik, elvileg ha pipinek is tetszik, akkor a bronzérem
2.
No.1
Jo reggelt trogerek
Jóccakát!
na most már itt sem a postás hordja szét az esőt,gyün dögivel.az alsóbb részeken már tavak vannak az utcákon.
Ez sem normális! De jól nyomja!Tesla
Előfordul néha!
Nem ezt akartad ,de mindig elbasztad!
ezt csináltam
No, ma sem keltem fel hiába. Ebből
Hiradó? Az csak arról tud beszélni hogy a V.Gabi milyen mellényben tete le az esküt!
Pipi nálunk a legalsó az 1-es! Amit látsz a videón utat az az egyestől száz méterre van! A héten ha jobb idő lesz akkor leugrok a 2-esre ! Beszélek Szepivel is (tulaj) hogy mi a helyzet!Mekkora a veszteség!
Vagy fordítva mondtad 4-től az egyesig vitt el mindent
Az gáz, mert 15-20 kg-os pontyok nem termnek minden bokorban. Annak darab értéke is több százezer forint. Ekkora mennyiséget lehetetlen beszerezni, ha vitte az ezrjó tavakat is az szerintem néhány évre most hazavágta az állományt...
A fényképeket várom
Érdekes a hiradóban erről szó sem esett csak a szentedre közeli halastó gátszakadásáról
Remélem kékvért nem mosta el, amikor üzentem neki sms-ben, hogy átraktuk a bulit 29-30-ra csak annyit írt vissza:- mé beázik a nyaraló...
Helyes akkor lesz protekcióm itt is Bár ha jól értelmezem akkor a 4-es tó-tól takarított lefelé a 8-ig így maradt az első három
Már nagykállón is lesz ismeretség 9363 által Oda júli közepére foglaltunk
8 tó van ......
( tó van egymás felett! Az 1-es és 2 es tó az Ezerjó! Ezek vannak legalul! A 4-es nek a gátja szakadt át! Az egy másik emberé! Az tenyész tó volt! Tele hallal! Ahogy átszakadt vitt mindent! A napokban majd leugrok bringával megnézem és csinálok képeket!Aztán kiderül milyen állapotban van!Amúgy biztos hogy rendbe rakják mee van Zséé rendesen a tulajoknak! Az egyiket személyesen ismerem!
Igen ezerjó Pipi!
Ha esetleg a gátszakadásos videónál valaki el tudja olvasni a táblát De nagyon úgytűnik, hogy az "ezerjó" lesz az
Vazze Basi nagy unalmamba po9nt most délután nézegettem a Móri ezerjó horgásztó honlapját és ábrándoztam fényképeket nézegetve Az a tó nyiffant ki? Tud már meg Istenemre mondom előszőr motorral akartam lemenni megnézni informálódni, mondom esetleg ha otthon vagy téged is meglátogatni
Teli van vagy(volt) nagy hallal az a tó és terveztem egy hosszúhétvégét a partján Júniusba terveztem idejönni
Nem ti jöttök hozzám kécskére 2 hét múlva
Jössz te is a jimy-vel jövőhéten? Mert akkor megmutathatod mit kell vele csinálni.
Pipi ide akartá jönni horgászni! Má nem kő jönnöd! Nincs tó!
Tó volt ,nincs!
11500 ! Számlaszám megvan? Holnap küldök mailt hogy mi kell a Kapucnyinak matrica ügyben! Nem lesz eccerű! Fehér is kő meg fekete is!
Macskát nem kerülgetni jani