Én ennyi pénzből 122 liter tudnék tankolni, túra tempóban felmálházva egy személyel kb számolhatnék 6-6,5 liter körül
Ez szűk 2000 km-er 140-150-es tempóval Akkor még nem ettem, nem aludtam és főleg nem ittam
Nem Más program van már betervezve hétvégére vagy másfél hónapja Még azért idén keríthetünk rá alkalmat. Mennyivel jön ez ki tokkal vonóval, szállás, üzemanyag, kaja, egyéb Egy 100 forint körül elszórtok gondolom
Szombat délelőtt lesz az indulás a Pestről indulóknak,mi valahol Eger környékén csatlakozunk,ha addig nem változik a helyzet az áradások,meg az utlezárások miatt
Csak, hogy mindenki tudjon róla!
MINDEN GYÁRI KAWA ALKATRÉSZRE 20% kedvezmény+ extra ruházati és tartozék kedvezmények! http://www.kawasaki.hu/offer.a...
Jimy az az egy fogpiszkáló lett abból a fából?
Csinálj már egy 30-40 db kéne a kécskei buliba
Ja Bogyesz írt sms-be(még mindíg nincs netje) hogy műtrágyát cserél zx9-re Szart-szarért
Ha nem bírták megmenteni a halakat akkor több 10 millás nagyságrend(szerintem) De nem fogja megmondani az igazat (hülye volna) hiába is kérdezed Neki az nem reklám ha hirdeti, hogy kivesztek belőlle a nagyok Ráadásul bojlisversenyeket szoktak rendezni a vízen Persze előbb utóbb kiderül a turpisság De addig is bevételt fog termelni az eladott jegyekből. Nyilván apránként visszatelepíti a nagyját. Ekkora méretű halaknak ki kell nevelkedni, ez nem úgy van, hogy elmegyek egy halnevelőbe azt azt mondom kéne nekem gyorsan 100 mázsa 15 kg feletti ponty 4 kg-tól nem volt elvihető a hal tehát feltételezem az évek hosszú sora alatt saját vízben nött meg az állomány. Nagyon sok év munkája mehetett tönkre egy pillanat alatt. Persze, azt ti tudjátok hová zúdult le a víz, az is lehet, hogy össze lehtett gyűjteni, ha csak nem valami folyóba, vagy patakba ömlött le a tó vize... Persze ha volt valami hálórendszer vagy ilyesmi, amit kétlek mert gondolom gátszakadásra nem igen készültek fel , akkor esetleg meg tudták menteni az állomány egy jelentős részét Az idő úgyis a horgászt igazolja.
Várom a képeket, meg azért kíváncsi vagyok a tulaj is mit mond
Én 5.6-al számoltam