Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkabb azon tunodj mit dobsz fel a fenyezesedre!
Most szerelem fel a hajócsavart rá

Holnap megyek a ZX10-es szívósorért nagy priccolókkal, kedden belepattannak a tuning tengelyek is. Remélem nekem gyári áttétellel is emelni fogja az elejét 140-nél

Tagnap kaptam a páromtól egy nagyon tuti kawás kesztyűt. 1 éve még 24,000Ft volt az ára, most 15-be elhoztuk. Az 57,000-es kawa kabátot is 16-ért odaadják!

Szeki nincs véletlen új termosztátod a motoromhoz?
A 3 fényképbből kettőn is van motor
Minn kota endura 55
A gumicsonakon és a lemezcsónakon is ott van...
Ez motoros forum!
Beszelgesunk motorokrol,szerelesrol!
Igy unalmas
Hu Basi. Én nézegettem a műholdképeket, igazából nem tudom ott, hová folyt el a víz. Ez egy felduzzasztott tó(tavak voltak) vagy valami lejtőn áll a terület? Vajon melyik rész lehet az az árapasztó? Mindenesetre elég mélyre kivályta a lezúduló víz Megtartják a bojlisversenyt? Nem hiszem, hogy az is normális aki egyáltalán nevez Várom a tó maradékairól is a fotókat
Merenyén ahová szoktam járni, ott egy nap alatt méternél magasabbat emelkedett a vízszint, minden horgászt kiöntött mint valami ürgéket
A fénykép tavaly készült a 9-es állásban Merenyén, jó látszik, hogy kevés a szintkülönbség a talaj és a víz között. Egy nap alatt 1 m-es vízemelkedés elmossa az összes táborhelyet,ezen a vízen nincs magas part.
A kettes hármas képen jó látszik, hogy ez a hely(baranya) nem fukarkodik a szélsőséges időjárással. Minden évben megyek egyszer, idén lessz a 6-ik, de itt vihar nélkül még nem úsztam meg egyszer sem...
Üdv szeki, sajna még nem kaptam meg a fizumat, már motorral se tudok járni, elvileg a hétre igérték, de ahhogy a helyzet áll csak a jövö héten kapom meg, azért iratm, hogy nehhogy "egyesek" megkövezzenek azért hogy eltütem, eltünésem oka folyamatos munka, ritkán jutok net elé, ugyhogy amint nálam a kess jelentkezem nála, addigra talán a telefonomat is fel tudom tölteni.
Motoroztam vele egy kicsit és az a megállapításom,hogy a motor a gyári dobbal minden fordulatszám tartományban gyengébb!
Olyan lett a hangja,mint egy villanymotornak!
Még hogy a Kawák csörögnek,zörögnek!
Nem,én még csak most készülök,csak gyorsan feldobom a gyári dobot(szerdán műszaki)!
mindenki motorol!?
Pipinek!
Meló után voltam kint kocsival de még majd lemegyek bringával mert a tavat nem láttam! Ezek a képek az un árapasztóról készültek! Egy kicsit kimosta a víz!
Hétfőn meg akarják tartani a horgászversenyt!
(de minek) Jön valami Román fószer aki világcsúcsot akart dönteni! Hát már nem fog! de még lehet hogy halat sem!
bridgestone gumipár 120/180 első 3mm, hátsó 4.5mm 15e ft a pár.
15/43 vagy 15/45-ös áttétellel csomagolhatom?
akkor tűrhető ha vízcsöves kormányos gépet szeretnél vásárolni, és 90-160km/h között akarod használni, mentem vele 220-at is, de amióta 1997-környékén idomos motorra ültem/ fz750/ azóta nem akarok a nevemre venni semmilyen vízcsöves masinát. ha esetleg azon gondolkodnál hogy felöltöztesd akkor valami elvetemült lehetsz, mert már kapsz ilyet hugyért-szarért csak villantanod kell a lóvét.nem rég hirdettek egy 954-et átfaragva 1.2M-ért na az pl konkrétan nem reális mert ugyan annyiért idomosat is vehetsz. amit hirdetek viszont a 90-180-as határok között olyat megy hogy aki legutóbb kipróbálta már a 8. fokozatot is kapcsolni akarta mert nem hitte el hogy ilyet megy 6.-ban.
és még van hozzá egy 45-ös hátsó fogaskerekem opciónak ha 140 környékén valaki gázra akarja felvenni az elejét!
üdv! azt a motort amit belinkeltél én árulom .mit is írtál! ár alatt! ezeket a kilenceseket 700-900e ft között árulják, na most ha hozzátennéd a:
műszertartó konzol 15e ft-nekem van-
tükörtartó konzol 15e ft-nekem van-
fejidom 45e ft- van de ü.szálas-
oldalidom j-b 15e ft/db-nekem van- ü.szálas is-
lámpa 45e ft
kompl. ram air 20e ft- nekem van-
eke idom 10e ft- ha valami csoda folytán találsz ennyiért, új19500ft-
gyári első index 10e ft/db
plexi 10e ft
tükör gyári bontott 20e ft
festés+matrica 90e ft
tehát ha azt nézem nincs is ár alatt hisz a hiányzó alkatrészek tükrözik a meghirdetett árat, tehát árában van ha valaki ilyen rakétára vágyik vagy csak ennyi morzsikája van.
Majd még ma felhívlak.
Inkabb ugy kerdeznem ,hogy tervezed?
Jössz a heten?
Reggelt Jimy lassan az ebédhez készülök...
3. Jó Reggelt!
Nyarra
Níarra nem kell a tollkabat!
Gondolod elmegyek
Szerinted tollas az én hátam...
Csak orulni tudok ,hogy ilyen sikeres csirke vagy!
Asszony nagybatyanak csirke vagohidja van 1x elviszlek oda
de csak 1x
Mivel mást nem tehetsz Sok sok másodpercet vertem rád 100-on...