Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uri ember vagyok!
Leszek 2.
No.1
Jo reggelt trogerek!
1-ső
I-ső
Első
egész türhető így az ára..... nem elég, hogy összetörtem a motorom, még berugni sem sikerült.... de legalább holnap korán kelek...:-)
Jóccakát!

Helyes
Pipi holnapra terveztem!
Basi nagy ráértetbe kitekerhetnél a (volt) tóra
Egy két vágatlant feltehetnél ide... Holnaptól úgyis jóidő lesz, legalább egy kicsit te is mozogsz...
nem irja hogy postázza magyarba de megkérdezem tőle! Kb 12 Font a posta + 8 Font a tükör! Ez mai áron kb 6600 Ft lenne! de majd akko a tuti ha meg írja mennyiért küldi!
bal tükör
Beton árok Jimy Az nem javítható fűnyíróval szerencsére annak nem lett baja Az állami tulajdon Közös pénzünk
Fűnyíróval javítható.
az kibírta, mert szerencsére beton volt, nem az a rossz puha fű.... :-(( na, most megyek, berugok..... Ha tudtok vmit, írjatok légyszi.... :-)))
Árok mennyire sérült...
de azokat tudom javíttatni... a tükörlap is megmaradt, de a tükör össze tört nagyon...
dehogy... balos idom, első idom, lábtartó....
És csak a tükör ment el? Akko szerencséd volt!
Köszi... :-) Vagány vagyok, azért parkolok így...:-) Szó szerint bele setem az árokba fejjel lefelé...
Hááá nem tudod hová kell parkolni?
Utánanézek!
Sziasztok! Kellene egy kis segítség.... Beparkoltam az árokba és kellene egy balos tülkör.. '94-es ZX9.....
Ne báncsad szegényt, van neki elégbaja.
Nem én csináltam ilyen csáléra a virágokat, a megrendelő kérte ilyenre, mondván látszódjon, hogy kézimunka.
Fehér színű emeletes ágyat, rózsaszín virágokkal, lyányszobába.
Az biztos hogy virágos jó kedve van
pont azt