Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fosok hogy a szomszéd macskája szétszakadna.
De majd igyekszem.
Hát nagyon remélem Nem szeretném ha debrecenben egy cseppel is kevesebb esne mint itt Ez viszont azt jelenti nálatok jövőhét végéig esni fog...
na akkor mennyit utalok uram.
mondom hogy akkor, addig nem esett, ez van.
majd bepótolja, holnap biztos egész nap nyomja majd.
Ott is Miért eddig nem esett
Itt elkezdte tegnap fél 11-kor azóta nem állt még meg
Kicsit kezdem unni
na itt is elkezdett szakadni az eső.
Én csak ezt ismerem.
Hát vannak gondolataid. Melyik fiókban tartod?
Jé ebbe raktak egy tv-t is hogy ne unatkozzon a melós
ilyet még nem halottá Jimy De tudatlan vagy meghajlítja a cnc esztergát
És ez semmi én akár a teret is meggörbítem puszta gondolataimmal...
Csőhajlító!
Ne mondj le róla! Még nem jutottam el vele a festésig me a sajátomat csináltam műszakira! Pénteken átment! A héten kész lesz!
Csabi!

A sárvédő hogy áll?CBR (lassan már lemondok róla)
Jó ebédet, az étvágyhoz!
CNC-t hajlít?
Csá gengszterek.
Jaa igen! Van CNC hajlító a cégnél ahol öcsém dogozik! Éjszakás műszakban megy a maszek ezerre!
a második mondat?
áááááááááááááááááááá dehogy
Hali!
A Berik csizma, amit most vettem (nem vót ócsó)szerintem csúcs.Vót nekem csizmából (spool,diadóra styl stb) ruhára ugyan ez vonatkozik,4-éve egy shox, full protektorost nyúzok,dobtam benne két hatalmas ódalast, de nem látszik sérülés sehol a motoron igen itt is, mint mindenhol, kinek a pap, kinek meg az se
Ez nézőpont kérdése Eras szerintünk te lax messze...
mek nézek egy dvd-t
szerintem neked nem lesz gond nagy rucik vannak annyi de annyi,sőt inkább nagyok vannak én ezt látom kicsikből 1-2 de nem baj megfogadom a jótanácsokat köszönöm nektek rátok mindíg lehet számítani jófejek vagytok még onnan messzehonból is
most láttam egy zx9 hirdetést az apróban, elől racetec hátul pirelli corsa gumikkal hogy ne bízz semmit a véletlenre, hát tényleg ne bízz semmit a tudatlanokra.