üdv! visszavittem tegnap a gumikat a tulajának, na az meg a hátsó gumit azonnal eladta. az első még meg van, megnézem találok-e neked jó áru és mintájú hátsóban.
Asszed én tehetek róla hogy ennyi?
Rohaggyanak meg a benzinükkel eggyütt
Mint MOL-os melós 4,azaz négy FT kedvezményt kapunk a benzin literenkénti árából.Azt is csak akkor ha kártyára tankolsz,és levonhatják a béredből 2 hónap mulva
Ennyit a ,.......nem is mondok semmit
Nem mondod már ilyen drága a benya? idén még csak kétszer tankoltam akkor is 2000 ért a bánat nézte az árat bezzeg a disel ét tudom rohagyanak meg jó lenne a mol nál dolgozni.Igaz Coyot?
Hát igen zozo 350 Ft-os benzinár mellett lassan majd nekem is csak annyira telik, hogy kitolom a ház elé, csinálok róla fényképeket, azt benneteket kápráztatlak vele...
Te meg mit nevetsz Krézi Majd jó kib@szok veled fordítva indulok a pályán mert kíváncsi vagyok az ábrázatodra amikor szembe megyek majd veled
Bizotos egy pillanatra elgondolkozol, hogy nem-e te indultál el rossz irányba
Benzint egy sem akar hozni, kéccázé.............
Már csak a becherovka gyógyerejében bízom, de abba nagyon.
Asszem iszok még egy sört.
Gondolom, a holnapi túrára viszel magaddal néhány 20 litykós kannát...
Szombaton Szlovákia
Rohaggyanak meg a benzinükkel eggyütt
Mint MOL-os melós 4,azaz négy FT kedvezményt kapunk a benzin literenkénti árából.Azt is csak akkor ha kártyára tankolsz,és levonhatják a béredből 2 hónap mulva
Ennyit a ,.......nem is mondok semmit
Azóta gyorsan megnéztem a Kawa oldalát. Ha süt a nap, akkor holnap megyünk a haverokkal!
Bizotos egy pillanatra elgondolkozol, hogy nem-e te indultál el rossz irányba