Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv! visszavittem tegnap a gumikat a tulajának, na az meg a hátsó gumit azonnal eladta. az első még meg van, megnézem találok-e neked jó áru és mintájú hátsóban.
Árok nincs, de van jó nagy bukótér.
csak este lesznek meg a cuccok.... Ugye ott nincs árok? Nekem az már fél siker...:-)
jó nektek
Akkor holnap jöhecc a H.ringre kawa napra.
Sziasztok.... úgy néz ki, holnapra kész vannak az idomok... Hétvégén újra motorozás.... még ez a pár nap is rosszul esik, hogy nem lehet menni...
Érdekelne.... nem vagy itt most véletlenül?
Ez a baj a kurva kamionos haverokkal is, mindegyik csak gázolajat hoz kéccázé...............
Benzint egy sem akar hozni, kéccázé.............
Én nem motorozom, csak ha kigyógyultam a megfázásból.
Már csak a becherovka gyógyerejében bízom, de abba nagyon.
Asszem iszok még egy sört.
Könnyű így motorozni, ha felébe veszed a benzint
Gondolom, a holnapi túrára viszel magaddal néhány 20 litykós kannát...

Szombaton Szlovákia
Zalában Mogyoródon még hóvihar is legyen...
Asszed én tehetek róla hogy ennyi?
Rohaggyanak meg a benzinükkel eggyütt
Mint MOL-os melós 4,azaz négy FT kedvezményt kapunk a benzin literenkénti árából.Azt is csak akkor ha kártyára tankolsz,és levonhatják a béredből 2 hónap mulva
Ennyit a ,.......nem is mondok semmit
,
álmogy királylány most néztem az előre jelzést június elejéig SZAR LESSZ
Jó éjt, szép napsütést holnap délutánra!
Nem mondod már ilyen drága a benya? idén még csak kétszer tankoltam akkor is 2000 ért a bánat nézte az árat bezzeg a disel ét tudom rohagyanak meg jó lenne a mol nál dolgozni.Igaz Coyot?
Ha újabb motorod lenne, tankolás nélkül végig tudnád tolni azt a 85-90 km-t

Azóta gyorsan megnéztem a Kawa oldalát. Ha süt a nap, akkor holnap megyünk a haverokkal!
Hát igen zozo 350 Ft-os benzinár mellett lassan majd nekem is csak annyira telik, hogy kitolom a ház elé, csinálok róla fényképeket, azt benneteket kápráztatlak vele...
Te meg mit nevetsz Krézi Majd jó kib@szok veled fordítva indulok a pályán mert kíváncsi vagyok az ábrázatodra amikor szembe megyek majd veled
Bizotos egy pillanatra elgondolkozol, hogy nem-e te indultál el rossz irányba
ne cseszegesd látod ezt is csak kitolta napra nem ment vele hát nincs rajta egy szem muslinca sem
Fazi visszaalakítatad A trophys külső jobban állt neki
negyedikére tervezi valaki a gurulást?
Majd úgy csinálom mint te Lejelentkezek a lassúba,azt végig nyomom az összesbe azt ki se szállok két órát, csak tankolni