Akik nekem nyilatkoztak, hogy biztosan jönnek.
Rendfield szombaton délelőtt, érkezik.
1Fazon jön velem, valszeg pénteken estefelé.
Kékvér biztosra mondta, neki még az érkezés időpontja a kérdéses.
Action13 valószínű dolgozik, vagy nem akar motorkán jönni, de ha Eszter elhozza kocsival, az is van olyan veszélyes mint a motor.
Hát most tetőzik valahogy tiszakécskén a tisza
A nyaraló 2 utcányira van a tiszától, úgyhogy attól függ, hogy hová kell tenni azt a homokzsákot a nyaraló elé vagy mögé
Nem mindegy...
A telóba meg azt mondtad, hogy mindenképpen jössz, mert épp 40 en leszel
Most gondolkozok te Úr Isten eddig elál a sz.r?
egyébként nem mond annyira borzalamas időt hétvégére, de addíg még sok víz lefolyik a Tiszán...
Már egyszer felsoroltad fél magyarországot szerintem pénteken tedd fel ezt a kérdést mert ha akkor is ilyen vihar lesz mint most akkor tényleg csónakokkal megyünk és homokzsákokat viszünk
Jók az információid. Tündi nem jön, csak én. Kocsival megyek, mivel Basi mester még szépíti a zöldséget.
Ha esetleg valaki jönne még Pestről csak nem tudja hogyan, akkor én szívesen elviszem van még hely a kocsiban.
No, szereztem egy szivargyújtóról üzemelő, hajszárítót, ha kiveszem a melegítő részét, és adok még neki némi fordulatszámot, akkor már mint turbó üzemelhet. Szereztem négy hayabusa injektort, és szívósort, azokat egy kiszuperált commodore 64-el életre keltem és máris van 230-240 lóerőm keréken mérve.
Hát kell ennél több? És ugyan ez napelemesben...............
Rendfield szombaton délelőtt, érkezik.
1Fazon jön velem, valszeg pénteken estefelé.
Kékvér biztosra mondta, neki még az érkezés időpontja a kérdéses.
Action13 valószínű dolgozik, vagy nem akar motorkán jönni, de ha Eszter elhozza kocsival, az is van olyan veszélyes mint a motor.
időjárás
A nyaraló 2 utcányira van a tiszától, úgyhogy attól függ, hogy hová kell tenni azt a homokzsákot a nyaraló elé vagy mögé
Nem mindegy...
A telóba meg azt mondtad, hogy mindenképpen jössz, mert épp 40 en leszel
Most gondolkozok
egyébként nem mond annyira borzalamas időt hétvégére, de addíg még sok víz lefolyik a Tiszán...
Na ki is léptem mára!
Jóccakát!
Fazi
Sedu
Bontós
Kékvér
Rendfield
Csimbi
Teve és neje
ill. aki esetleg kimaradt a listából
Azok nyilatkozatát várnám...
Azt mondtad a másik program nem olyan érdekes
Mi lehet annál jobb, mint kécskén kalákába jó elkennyük a szád...
Nem engedik a tinilányt, azt mán is olyan papucs, hogy akkor Ő sem jön...
No de a többi, az kérem a művészet.
Ha esetleg valaki jönne még Pestről csak nem tudja hogyan, akkor én szívesen elviszem van még hely a kocsiban.
Erősen kérdéses.