Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem tudok mit kezdeni magammal, mehetnékem van állandóan ez a kattogás,csakok ex-nél,főztem takarítottam tegnap úgyhogy max az ablakpucolás lenne a levezető állapot de minek?lemossa az eső
nekem bátszi van közelebb és én ott nézelődtem, neked az esztergomi, próbálj szerencsét. ha tőlem megveszik a beriket akkó nagy szopás lesz rám valót találni mert nem kis darab vok, de a méretet már tom, csak bitang ébernek kell lennem, tehát ha van jó ajánlat akkor motorra fel és dzzssssííí.
már vannak nyáron is jó ajánlatok csak le kell csapni rá.
nekem viszont olyan kell ami nem perforált, az is szűkíti a kört, de ha nem kő el akkor veszek alá sííruhát / csak erre felé nincs decatlon/ ha meg este kap el a hideg frász akkó elő az eső gúnyát és probblem megoldva.
Unatkozik? Vegyen mosómedvét!
jajajjaaja igazad van unatkozommmmmmmm
Veseproblémáid vannak?!?
igen egy sport motorra innen indul a minőség.
egy tanács, a tele tank bengát arra küld el hogy elvágtázol egy olyan helyre mint pl a jimmy által említett fickó, ő ha jól tom a vaterán is árul ott fel tudsz próbálni több minőséget több gyártótól és élesben látod amiért pénzt adsz.
elvágtatsz.becsengetsz.köszönsz. megvillantod a zsét és mondod ha találsz a testedre és ízlésednek valót vásárolsz ha nem akkó sorry.
Nem hunyt ki semmilyen tűz én még minden reggel álló cerkával ébredek
A motorozással kapcsolatba az számomra hobby és nem kötelező program Én hidegben esőben nem szenvedek rajta, hanem jóidőben próbálom élvezni...
Aki télen hobbyból motorozik és miután leszáll rólla sz@rráfagyva és azt mondja, hogy -hú de jót gurultam
Az igazából szerintem csak másnak mondja, mert magának azt mondja, hogy mekkora marha vagyok...
Üres söröshordó!
nem öreg vagy pipi, kihunyt benned a tűz.......
na most alvó tűzhányó vagy ki hűlt szeneskályha
Hideg Há melegbe motorozzá
Amíg 18 fok meleg nincs én rá se nyitom az ajtót a motorra...
A későőszi, téli, koratavaszi, motoros marháskodások legyen a fiatalok hősködése Viszont én már öreg vagyok bohócnak...
ja és a változatosság kedvéért megint esik, vagy még mindíg már a tököm kivan ezzel az idővel,pedíg tele a tankom
Jó regg Jimy köszi megkérdezem ha kiköpi az ágy az álomszuszékot
Jó reggelt.
Eras beszélj Action13-al Ő a ruháját Esztergomban vette, van ott valaki, aki hobbi szinten kereskedik bőrökkel. Több félét fel lehet próbálni és occó.
eladó holmiknál meg tudod nézni
ja nállam az is a gond ami hosszara jó az derékban bő,és most nem akarom azt hallani hogy vetess be belőlle erre nincs időm nekem olyan ruhára van szükségem ami rám jó és a protektorok ott vannak ahol lenniük kell,tudom vannak használtan is jók már vagy 2-hónapja keresek rám valót de hiába,pénzem csak 60.000ft van ebből kell gazdálkodnom,most beszéltem egy sráccal belinkelem a rucit amit árul de 85.000-akar érte szerinted?:
nem értelek lehet hogy még reggel van
neeem bomlasztani akarok csak felhívni a figyelmet hogy nem minden olcsó cucc nyújtja ugyan azt, és érdemes a használt piacon keresgélni akár egész szezonban mert nem tudni ki mikor váltja le a gúnyáját, és épp kifogsz egy jó állapotút.
nekem egy hölgy válaszolt hogy érdekelné a ruha mennyit engedek a FELÉBŐL, válaszolni fogok neki hogy o.k. alkudhatunk NEKED MOSTANTÓL 80 e ft.
hát igen, sedu beletrafált. tényleg hideg, és biz perforált a gúnya, kell alá a síruha aláöltöző cuc.és egész napi használat után jólesik levenni mert fáraszt, hisz egyben tartja a testedet és nem enged szabad mozgást benne. tehát egy motorozás és egy kis kirándulás meg se forduljon a fejedben. tehát pl szilvásváradon felmenni a felső kisvasút állomásig és onnan vissza gyalog, na az NEEEEM!
köszike megvan a kavics elég sokat meloztam hogy összegyűjtsem,és szerintem az oszlopnál mát semmilyen ruha nem véd meg
én is elmondom a sajátom!
akitől a beriket vettem előtte vettem tőle egy spool-t, a srác előtte csúszott el benne eger-lilafüred szerpentinen úgy hogy még rá is esett az utasára. nulláztak két bukót dzsekit, és a spool ruhát. több helyen szétszakadt, protektorok elcsúsztak, igaz kanyarban kis sebességnél, de tönkrement. én megjavítva vettem, de nem éreztem benne a védelmet,tőlem egy pocakos srác vette meg, épp belefért, azt mondta neki jó lesz, legyen.néztem ruhát utána de én 70-től fölfelé, akkor próbáltam a bátszinál a pró bikert, nem mondott ő semmit míg mind a két ruhát fel nem vettem, majd utána kérdezett rá, hogy na milyen? mondom a pró biker könnyű laza de nem tart, bárhová el tudok nyúlni benne olyan mintha egy normál ruhát vennék fel, na a másik gúnyába kétszer annyi ideig másztam bele,a felvétele után csak bizonyos szögben tudtam vele mozogni, úgy rám simult hogy én vettem fel a ruha alakzatát, egy protektort sem lehetett megmozdítani alatta, olyan volt mintha rám öntötték volna, és már éktelenkedett rajta egy csúszás nyom.
én nem vagyok varródiák de bátszi azt mondta és mutatta hogy úgy varrják és olyan cérnával ami kibír egy átlagos csúszást, és biz látszott is rajta hogy a csúszás nem koptatta és nem bomlasztotta szét a varrást, látszott rajta hogy a varrás mélyen bent ült az anyagban és meg sem pisszent.
Én is inkább Spyke-t vettem az asszonynak használtan! Igaz hogy csakazé mer olcsóbb vot! 95 Fontot fizettem érte postával! Jaa és akko 300 Ft volt a Font!
szavadon foglak!
tőlem!
ha befér a skennel alá.
Szeki nem tudom de megveszem me nem rossz ár érte aztán lemásoltatom öcsémmel me látom van rá igény! A CNC hajlítóból meg folyni fog int most az eső az égbű!Én meg majd hegesztem összefele ezerre!
Ugye ezt nem komolyan írtad?! Csak azért árulta, mert perforált (hideg)!