Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kereket a helyére raktam,de beállítani a láncot már nem tudtam,mert itt is esett.Most már süt megint a Nap.
Bolond ez az időjárás!
Helló!
Jó tanácsot nehéz adni!
Én eddig 10W-60-assal jártam mindhárom motorommal,de azt hiszem,hogy a következő olajcserénél azt fogom beletenni,amit a gyártó előír,az pedig a 10W-40.
Én is ezen agyaltam mostanában egy csomót,hogy 10W-40 vagy inkább 10W-50,de aztán magamban arra jutottam,hogy csak tudják a gyárban a mérnökök,hogy mi kell a motorba,és ha ők 10W-40-est írnak elő,akkor valószínűleg az tökéletesen meg is felel neki.
Na ma egy órát késett
Tegnap 16-kor volt ugyanez
Már megint leszekadt az ég
A második kép az asszony garázsa belülről
Üdv srácok!
9363!
Mivel te mindig jó tanácsokat szoktál adni egy kérdés!
10W-40 vagy 10W-50es olajat vásároljak a gépezetbe!
Fuchs Silkolene Pro 4 olaj mindkettő!
Már nem!
Mindíg tudtam 9363, hogy neked egy kerékkel kevesebb van...
Pedig nagyon hasonlítasz...
En nem hegyi ember vagyok
Hegylakó fórumon nem ezt írják. de mondjuk 20 km-er ide-oda sokat számít egy lokális zivatarnál...
na most sut a nap.
Lehet megcsapatom az MZT
Itt vándorolnak a felhők,de többnyire süt a Nap,22 fokárnyékban.
Na megyek a hátsó kerekemért a gumishoz!
nalam csak szemergel az eso
Fazi nálatok most esik a jég? Úgy olvasom újvárosban mos kopogtat
Megfontolandó az ajánlatod Az már 300 köbcentivel nagyobb lenne a tiednél, sőt azzal már eksönt ismegszorongatnám
Percenként váltogatja egymást a nap és a felhő Néha esik egy 10 percet azt eláll. Itt két napja ez van később szokott jönni a felhőszakadás, bár ennek most épp nyomát még nem látom
esetleg ha kell lada blokk a vasadba szoplj batran
1200
Milyen idő van felétek?
, ,
Na megjött a másik ződike
Mikor jössz?
Egyszer mentem vele azóta mióta fentvan épp múlthéten vagy 210 km-ert és máris belefutottam egybe
Szépen jövök szentes irányából csongrádra és az útjavítás miatt kib@sztak 30-as táblákat De nem mentem nyorsan olyan 70-80 körül, amikor villyogott fennhangon az az izé Mondom dikk valami falls riasztás én nem láttam mérni semit sehol
Visszafordultam azt a rohadt csavargók ott nyomták a fámát egy civil fekete opel astrából
Utánna már vagy nem mértek, vagy nem jelzett mert nem volt reakció, miután öntelten mégegyszer elmotorkáltam előttük...
Ha jobban megkapargatnád azt a festéket,lehet egy Ladát vakarnál ki alóla,nem Hondát!
Szegyeld magad szana szejjel!
Mondj egy címet is!
Az enyém az, csak amikor a festő lefestette a tankot, nem találtam hozzá a sufniba csak kawasakis matricát azt azt raktam rá...