Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még életemben nem kerekeztem szakadó esőben ,egészen tegnapig .2esben kipörgettem kicsit,és 20méter után betapadt ,megríjadtam de teccettt .hihetetlen ez a gumi,kanyarban meg sem tudom csúsztatni,mert bedöntve még jobban tapad .jobban fog mint a slick .mindenki ilyet vegyen ha teheti,vagy épp nem a béjemvébe önti a pénzt vödörrel .
Igen Jimy ez pontossan azt jelenti amit alant én írtam magyarul
Bayerische Motoren Werke AG (BMW)
Ilyet még csak ne is mondj jimy Én magam részéről nem akarom a jobbhorgot Sedutól, a balhorgot Kapucnyitól kapni a bulin. Úgyhogy kijelenthetjük azt a tényt, hogy a világ legjobb autóit a Bajor Motorgyár Rt. gyártja...
Haligalipapimami! Milyen a szép új gumid?
Jó reggelt!
Na ma ki milyen autót vesz, ismétlem autót, nem béemvét.
Dzsásztin nagyon lázadnak ellened a modinál, ne hagyd magad A 6-os fórumnak mindenképp tarts be...
2.
Téged még nem moderáltak ki
Láttam trollkodsz az összes fórumon
De mindenki csak azért beszél ám veled ilyen csúnyán mer meg akarná csinálni minden nyílásod
Ha nagyon rendes akarsz lenni drága Gémes Erika Mosonmagyaróvárról visszamágy a 6-os fórumra ott már úgy hozzád szoktak, meg ott szívessen olvasom a páreszédeket mert feldobja legalább a 6-os fórumot amikor ezek itt nem írnak semmit...
1-ső
7 alvók
Itt egész nap nem esett te lüketóni,most kezdett el csak!
Mer esőbe permetezték a parkot na persze, kitalálhatnál valami jobbat zabáni vótá a konyhába mint én
Lekváros fánkot ettem...
Úgyhogy el is fexem, császtok...
Na eddig tartott a motorozás,hazazavart ez a gecc eső!
De azért jó volt!
Majdnem elcsaptam a belvárosban egy parkot permetező traktort!
jo 8
cakát, mentem semmi pajzánkodás
Hát rajtam nem fog múlni,elhiheted.Mostanába mindíg akkor van gáz odabent,mikor itthon vagyok,mondjuk ezt nem is bánom,hogy kimaradok a "jóból".
Igen hogy ne maradjon az üvegben...
Na kajálok én is valamit, nehogymá csak 9363 zabájon...
Na meg vigyázol a piára
Én egy újjal sem nyúlok hozzád
Csak utasításokat osztogatok (amihez igazán értek )
Mindenki reggel 6-ra jön nem...
Majd gondoljátok én pucolom a hagymát....
üssél vaze tele leszek protektorral
ezt elkurtad zozo