Tényleg mákod volt, mert ha még 5 percig vezetsz tuti elkövetsz vaalmi hibát...
Emléxem én amikor ce-ből vizsgáztam egy vasúti felüljáron kikaptam egy bringást, még jó az elején. Nem előzhettem De annyira életszerütlen volt a forgalmi helyzet nyilván vizsgán kívül vagy saját autóval nem szórakázik ilyenen az ember ugye...
Úgy a felénél meguntam mondom elkerülöm azt lesz ami lesz. Az oktató űlt közvetlen mellettem a vizsgabiztos, meg jobb szélen. Amikor az oktató észrevette, hogy mire készülök, úgy bokán rúgott, hogy elzöldűltem Na mindegy olyan 6-8 perc alatt átértünk a hídon lépésben, mögöttem kb. fél km-es kocsisorral
A vizsgabázison amikor megérkeztünk minden rendbe volt csak rosszul töltöttem ki a tahógorongot és nem lehetett belőlle kiszámolni a megtett km-ert. Nem sok hijja volt, hogy meg nem húzott Azt mondta ez szerint a korong szerint nem mentünk egy km-ert sem, tehát mi után fizessen a munkáltató Azt mondta ez nem munkavégzés ez nulla, épp annyi amennyit a vizsgája is ér Nem volt ezt jó hallani ott helyszínen na mondom kész meghúz a g.ci De szerintem hatott rá a szerencsétlen ábrázatom, mert megsajnálhatott, átmentem
Na örülök, hogy jókat derültök rajtam De úgy néz ki az idő nem lesz ilyen derűs hétvégére
Szombattól keddig hazánk fölött áthalad egy aktív mediterrán ciklon. Hatására országszerte számítani kell ismétlődő esőre, záporra, eleinte keleten zivatarra. Sok helyen hullhat jelentős mennyiségű csapadék, mely az északkeleti folyóinkon árhullámot indíthat el. A légmozgás megélénkül, vasárnaptól megerősödik, főként a Dunántúlon viharossá fokozódik. Vasárnap és hétfőn a Dunántúlon 100 km/h-át meghaladó széllökések is előfordulhatnak, a Bakonyban orkán erejű széllökés sem kizárt! A sok csapadék, és a magasban érkező hideg levegő hatására az ország nagy részén 15 fok körül, illetve az alatt marad a csúcshőmérséklet. Lassú javulás csak keddtől várható.
Tehát hölgyeim és uraim, mivel az időjárás teljessen labilis a hétvége időszakában és feltételezhetően nem a kedvező irányba alakul és szeretnénk elkerülni az olyanokat amit kojotkolléga belinkelt ide a tyúktojás nagyságú jégesőről Ennek függvényében és irányotokban történő előzetes tájékozódás értelmében:
A MOST HÉTVÉGÉRE(15-16) TERVEZETT TISZAKÉCSKEI MOTOROS BARÁTI TALÁLKOZÓ /////E L M A R A D////
PÓTIDŐPONT 2010 05.29-30 AZAZ SZOMBAT-VASÁRNAP
Megértéseteket köszönöm
Remélem minél többen szabaddá tudjátok magatokat tenni a következő időpontra és gyönyörű napsütésben minél többen lehetőleg remélem szinte mindenki motorkerékpárral tud érkezni az összejövetelre...
Apróbetűs rész:
Amennyiben akkor is sz@r idő lesz abban az esetben Isten irgalmazzon 9363 lelkének...
Emléxem én amikor ce-ből vizsgáztam egy vasúti felüljáron kikaptam egy bringást, még jó az elején. Nem előzhettem De annyira életszerütlen volt a forgalmi helyzet nyilván vizsgán kívül vagy saját autóval nem szórakázik ilyenen az ember ugye...
Úgy a felénél meguntam mondom elkerülöm azt lesz ami lesz. Az oktató űlt közvetlen mellettem a vizsgabiztos, meg jobb szélen. Amikor az oktató észrevette, hogy mire készülök, úgy bokán rúgott, hogy elzöldűltem Na mindegy olyan 6-8 perc alatt átértünk a hídon lépésben, mögöttem kb. fél km-es kocsisorral
A vizsgabázison amikor megérkeztünk minden rendbe volt csak rosszul töltöttem ki a tahógorongot és nem lehetett belőlle kiszámolni a megtett km-ert. Nem sok hijja volt, hogy meg nem húzott Azt mondta ez szerint a korong szerint nem mentünk egy km-ert sem, tehát mi után fizessen a munkáltató Azt mondta ez nem munkavégzés ez nulla, épp annyi amennyit a vizsgája is ér Nem volt ezt jó hallani ott helyszínen na mondom kész meghúz a g.ci De szerintem hatott rá a szerencsétlen ábrázatom, mert megsajnálhatott, átmentem