Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem olyan az az asszony.
te betegcsirke ,remélem hamar meggyógyulsz,és úgy berúgunk,h összehányod a mennyezetet ,de ha szimulálsz,mer az asszony nem engedett el,akkor egy hétig fossál sugárba .
Tesco-ba adnak halat, megveszi beleteszi.
De vigyázzatok nehogy a mirelit osztályon vegyétek a dobozos halrudacskát, mert az a vízben nem úszik, hanem szétázik.
az idén még nem is voltam Béla nem hiv,a Tisza szennyezett,a szamos zavaros,a Tur meg pocsoja cimbi most csinál halas tavas üdülőt tó már van csak hal kéne
ne egyél északa mert én is akkor eszek és már 107kg vagyok na jó éjt mindenkinek aki aludni tér de a paplan alá ne csak fingani menyetek

Jo 8 neked is bogyesz ,koccolok!
Holnap laza peca
én már aztsem tudom mikor volt rajtam legutóbb szilveszterre szerelkeztem fel,de egész északa Sanyin volt a lánc a fején a fülére aggatva az óra aza akarján csak az ing volt feltürve egész éjjel még jó hogy zártkörü volta rendezvény
Asszem lepek en is.
Tolok valamit a belembe oszt pihi.
Jo bulizats akik holnap mennek madarkodni

Jo 8
A nagy küklopsz
Na joccaka!
Koszonom a megtiszteltetest!
En a sarga oram csak olyan helyekre hordom ahol szamit.
ez komoly
én most a fülbe valókat kivettem mert az egyik nagyon jó cimbim nyaralni készült és jó indulatból és át érzésből kivettem mig befejezi a nyaralást(1,5 év)na nem rég meg jött de már nem raktam vissza pedig azvolt az ismertetőm(a fülbevalós)de ha jössz visszateszem,sőt az ujnyi fuxom is a nyakamba rakom,meg a sárga fényü órám csak miattad na
Remelem mast nem basztal el a motoron ghost!
Bar most engem is megtrefalt aki bekototte az elakadas jelzot.
Erdekes modon neki vissza jelez a muszerfalon ,nekem nem
HAAA hogy van ezz?
sőt simán hátunkra vesszük a falut
Siman azzal!
Jo kis parasztvakito
Esku jo indulatu gyerek vagyok.
Voltam karpitosnal jopar hete.
Ram nezett es meg azt is letagadta hogy karpitos
a klüki gyepel
Nem gyengen!
Csoda hogy a garazs nem dolt ossze