nem vagyok én olyan jó sőt most mutatom az asszonyomnak a fotódat és aztmondja ha eljösz,ne mászkáljunk a faluba ketten mert tuti elvisznek minket de komál igy arcra mert hasonlitunk
Fazi ne már megint rajtam csattanyon azaz ostor én már elmontam jóban vagyok mind a kettőtökkel ne legyen már büntudatom ha valamelyikőtökkel öszefutok vagy beszélek na lényeg müanyag hütőt nem heggeltetek senkivel inkább a bontott a bilux meg mire villan 1et már ott sem vagy de táleg sorok közt nem rossz
Nem vagyok az az önkéntes donor alkat, azt a filozófiát vallom, hogy életem csak egy van, pénzem meg nincs a motort foltoztatni, úgyhogy észnél szoktam lenni.
de a hidban és a kocsiban meg ami vas-a vassal van összeadva vagy akármilyen fém na abban bizok mivel 1ik szakmám hegesztő de ez a hütő müanyag nem olyan mint az idom és nyomás is van benne melegen meg elpattan oszt vihetem megint hegggelni nem-nem jólesz nekem a bontott na meg hamár motoros fórumon vagyunk,rakhatnál fotót az ablakról meg méret is kéne meg gondold át amit beszéltünk
Én is,de lusta vagyok minden motorozás után vixolni!Az autót is csak belülről tartom tisztán(az patika!),kívülről évente olyan 10-szer mosatom le géppel.Öntisztuló,sosem olyan nagyon gané!
Azert 1 sorre csak benezunk a kocsmaba