Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szellem fiu minden évben szokás(most már rendceresitett)hogy végig nézzük nálam,hogy Pipi nem fog semmit egész 7végén ő peckázni szokott,mi meg zaba pija buli pipa repülősó az idén is tervezett remélem emelt létszámmal
Erről van szó Tiszakécskén nagy buli lesz...
na elkapott a madár influenza győgyszer;teljes körü lecsupaszitás, forralt fokhagymás borsos lábvíz,és ecetes paprika szembe cseppentve 10 percenként tuti gyógyulás de jobbulást barátom kulönben kinek a nyaralójának az oldalát fogom kirugni
sziasztok!én se megyek kunmadárra!pénzem se nagyon van,meg egy csomó dolgom is van,amit meg kéne csinálnom...
látom,eléggé szétszóródott a csapat!nehéz már összehozni valamit,annyit kell melózni az embereknek,és egyre jobban meg kell nézni,mire is költi a pénzt!
aki ott lesz,annak jó szórakozást!
ja,és akinek most ujult a motorja(ghostrider)sok balaesetmentes km-ert kivánok,és kellő tiszteletett a gép iránt!
pipinek drukkolok,hogy az egészsége helyrejöjjön mihamarabb,és a tiszakécskei tali szervezéséhez meg kitartást kivánok neki!azon már tényleg szeretnék ott lenni én is!
köszi a segitséget 9363 itt is 20-akat beszélnek de inkább akkor elugrok Moravec hoz 12az jó ár még 1 szer köszi küttem sms-t hogy a számom meg legyen ha netalán előkerülne a vicces haverod
iagzából ha nem jössz én se erölködök itt a fönökséggel, mert mindenki csak 1 napért akar lemenni rajtunk kivül
Tápos!
Nem tudlak felhívni Bogyesz!Szoftverfrissítésen volt a telefonom,és ami nem kártyára volt mentve,az mind elveszett!
Moravecznél van egy 525 TDS hűtő,12 ezret mondott rá.Bogárnak semmilyen nincs.Még ott is megnéztem,ahol a múltkor a V8-as BMW-t néztem,neki is 525 TDS van,de a buzi 25 ezret mondott rá!Mondtam neki,hogy 12-ért van,attól mondjon jobbat.Azt mondja 20.Jó mondom,majd ha ráérek leszívhatsz 20-szor!
Ennyit tudok mondani!
menjél pihengessél, remélhetöleg jobban leszel.
Ne vedd a szívedre teve, annyi örömöm hagy legyen, hogy cikizhetlek megyek vissza fexem sz.rúl vagyok, nektek jó hétvégét ha én nem mennék, ha mennék akkor nekem is de kicsi az esély szerintem az asszony már pakolássza elfelé a gyútáskulcsot...
Pipi a teve motorja ereje teljében 100%-os tökéletes állapotban van ugyhogy nem betegecske már jó sok pénzt kapott orvosságul , de most hálás, igaz nyélen még mindig 14 litert fogyaszt, de azért kapok egy öblös hangot gyorsitáskor és 300-ig mint a villanymozdony
Na beütött a ménkű
Már tegnap is kerülgetett valami frász, de nem gondoltam semmi komolyra egy kicsit a torkom fájt, meg hőemelkedésem volt, de most leb.szott a lábamról 25 órája nem bírtam enni semmit, amit mégis kihánytam, a fo.á.okról nem is beszélek...
Most egyenlőre erőtlen vagyok mint teve motorja Még szerencse, hogy máma szabadnapon vagyok egész nap feküdtem.
Ha holnapig nem változik kimarad kunmadár
Jimyékhez pedig csatlakoztam volna a 4-esen Ha holnap nem tudok menni Jimy gyertek erre, ha van kedvetek madár után, legalább 4-er is szétszedheted a fékem...
A lehető legjobb!
Jóóóó választás volt!
Igyekeztem, hosszas keresgélés, és utána olvasgatás eredményeként választottam a zx9-r-t. Ez előtt egy 1999-es 800-as Honda VFR Fi-m volt.
Próbáltam annak, sportosabb és kicsit erősebb utódot találni.
nem megállt előttem 1 autó én már nem bírtam volna meg állni +próbáltam kikerülni jobbról és nekimentem 1 hídnak!sajne ez lett belőle !csak 3 hónepig élveztem a zx9 est de nagyon jó moci!te is jól választottál!
Igen, megnéztem a lapodon. Sajnálom, nagyon szép volt.
Hogy történt, ha megkérdezhetem? Ráfutásos volt a csatt?
de sajna azóta összetörtem és úgy eladtam!
én tavaly vettem 1M ért hirdették 900 ért hoztam el!
grat még egyszer vigyázzatok 1másra
Köszönöm.
Persze nem titok, 970-et kért érte a gazda, sikerült 925-ért elhozni.
Igen, én is régóta tervezem hogy valamikor el kellene menni Kunmadarasra, de sajna az idén is csak terv marad, mert pénteken, szombaton és vasárnap is dolgoznom kell. Ezt dobta a gép.
Na üdv. Zőőődek meg persze mindenkinek
látom már utána olvastam gratulálok a géphez én is nézegettem csak sajna nem jött össze rá a pénz!én tavaj júniusba vettem az enyémet de azóta sajna már nincs +!ha publikus +irod mennyiért jutottál hozzá?sok balesetmentes kilómétert!
De valóban ott volt, és én vettem meg kb. két hete.