Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó reggelt mindenkinek, had válaszoljak elsöként, szoktunk forumtalikat szervezni pl holnap kunmadaras, de a jövöben még elég sok ilyen lessz remélhetöleg, azt hiszem a legközelebbi pont PIPI-nél lessz
Pipifaxnál Tiszakécskén lesz a következő, május 14-16, vagy 28-30.
Mondjuk a 28-30 ba nem vagyok biztos.
Fórumosoknak kötelező jelleggel.
Helló!

gostrider 82! a mocid nem eladó?mintha láttam volna a képes motoron?
Szoktatok amolyan fórumtalálkozókat szervezni?
rendben megbeszéltük
De csak addig kiélezett níg a pályinka elő nem kerül.
Legalább van mire inni.
Jó reggelt. Köszi neked is.
Nem is gondoltam, hogy ilyen kiélezett az "ellentét" a "zöldek" és a "nem zöldek" között.
tudod eras én az igazi házi pálinka hazájában lakom és van a hütőben is,ha át lépek a szomszédban is de egyenlőre még mellőzöm a szeszt mert még mindig bogyózok de már nem sok van és utánna remélem nem irnak többet és mehet az égetett dolog a bélbe aztán agyba de azért 1 kicsit irigyellek bárcsak köztetek lehetnék de esetleg ha jöttök Pipinél Tevével akkor bepótoljuk
milyen vagy na jólvan de szombaton amikor a házipáleszt kortyolgatom akkor majd eszembe jutsz , hmm nyamii
küdök cigi füstöt FIGYELJ! MOST
jahh már 6-óta nyomom ,piszok lassan tellik az idő de nem baj az a lényeg,hogy péntek van ,
az valószinü de vagy megszok minket vagy vesz 1 másik tipusu motort
már melózol drága ügyes
Szegény,biztos vakarja a fejét ,jesszus hova kerültem
Pipi ne rémisztgesd már az uj csapat tagot mert nem állok jót magam ért fekszek
a gazdag vállalkozók 10-kor kellnek, irigylem őket más már 4-órája nyomja a melót
A tiedbe az is jó lenne
Hogy beszélsz te Pipi?
egész nap
jó reggelt mindenkinek
Szia! Szóljál mi kell adok rá árat DPD futárral küldök mindent!
6 mp Ha jól emléxem az előző karmantyú sem bírta tovább
Mi ez a SEZLONYRUGÓ Jimy Ezt akarod beépíteni fék helyett...
Na ez elment kétszer legalább saját magam is megerősítem, hogy a zőőőd nem szín...