akor a Peti komámmal nem tudtál beszélni?lemez felni van alatta abból 2maratt ép ülés pedig csak 1 van benne de az bőr sport lelektromos ahogy montad!a váltó 6gangos de tuti nem jó a v8 váltó a dizzelbe meg beszéljük privátba mert szerintem nem megyek érte mert ugye én azt montam hogy nem az enyém a vas és most láttam először most meg megyek érte?monta ugyvéd ne kavarjak me vádpont is lehet amugy is mondom teljesen tk a bal oldala meg az eleje max a qvatró futómü ér amit ér de pár 10 ezresért nem keverem a szart had rohadjon ott!ha meg akarod venni csinálok róla képet de szerintem fentlesz a vámosok árverezési oldalán és ott láttam már 500ft-ról induló licitet
Bogyó a jövő héten megpróbálok legurulni hozzád. Addigra le lesz fényezve a ZX10 sárvédő is. A Yaris debrecenben fogjuk megcsináltatni, mert már vinnék. kb. 5-en állnak érte sorba.
Úgy néz ki A4 lesz helyette. 2005-ös kombi. Dízel, nem megy, de legalább nem eszik sokat. Az Audidból érdekelnének az ülések, esetleg kormány alufelni, stb.!
Az enyém ment 2 évet savas Varta akkuval gond nélkül. Csak akkor durrogott ha le volt merülve. Ez előjött volna zselés akkuval is. Az okosok azt mondják nem szabad ezekbe a modern motorokba savas akkut rakni, állítólag a ciberék fesszabályozóját is ez nyírja ki.
Ne add el a gépet, csak akkor ha kilences lesz helyette!
Voltam ma egy kicsit motorozni. Nagyon jó volt! Az aszfalt hideg, de már lehetett húzni rendesen! Soha többet nem rakok fel mást a motorra, csak slicket!
én nem azt írtam hogy te is ilyet vegyél hanem azt hogy akksiból én alább nem adom, a vfr-ben 4 éves a varta, töltögettem télen most viszi a v4-et gombnyomásra, és ha motorozok majd vele akkor beáll a normál állapot nála.
a használt autón nemrég volt 450-ért mo.i papírral de már elvitték, én pedig normálisan összeraktam és már 500 felett van így már nem piacképes úgy hogy kap műszakit adatlapra oszt nem múkodj bontódj
ja meg tegnap kb200-at
SOHA,SOHA,SOHA
Úgy néz ki A4 lesz helyette. 2005-ös kombi. Dízel, nem megy, de legalább nem eszik sokat. Az Audidból érdekelnének az ülések, esetleg kormány alufelni, stb.!
Nem akarsz esetleg cserélni?
Ne add el a gépet, csak akkor ha kilences lesz helyette!
Voltam ma egy kicsit motorozni. Nagyon jó volt! Az aszfalt hideg, de már lehetett húzni rendesen! Soha többet nem rakok fel mást a motorra, csak slicket!
nekem volt benne savas,xart sem ért