Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10 perc alatt elértem a hungárián,h mindenki utálja a motorosokat .
köszi fónök fónök,óóóóó nagy fónök ,fizetésemelést intézzé .már itthon vagyok .
ha kérdi valaki én montam hogy haza mehecc ha nem hisz hivjon fel a +36független tel számon én melleted állok
én meg hivatalos szélhámos vagyok,és most meglépek a melóhelyről ,semmi értelme itt lenni 5ig .meg amúgyse .
4 hónap mulva kaptam idő pontot
mondta neked is az idegorvos,h elmebeteg,te meg azt értetted,h elmehetek . .
jaj hát hogyne Szopnak előtt van
itt járt már valaki
tavaly fel lett ujitva(szeki csinálta)ENNYIT TUDTAM VELE MENNI.
ja meg tegnap kb200-at
Gratula! 4000 km van csak bene? Ügyesen visszatekerted az óráját. Vagy már teljesen körbefordult egyszer?
ithol de dél előtt mert 1re megyek suliba de hamar végzek max 3ra othol vagyok de telón beszélünk
Hétfőn otthon leszel?
akor a Peti komámmal nem tudtál beszélni?lemez felni van alatta abból 2maratt ép ülés pedig csak 1 van benne de az bőr sport lelektromos ahogy montad!a váltó 6gangos de tuti nem jó a v8 váltó a dizzelbe meg beszéljük privátba mert szerintem nem megyek érte mert ugye én azt montam hogy nem az enyém a vas és most láttam először most meg megyek érte?monta ugyvéd ne kavarjak me vádpont is lehet amugy is mondom teljesen tk a bal oldala meg az eleje max a qvatró futómü ér amit ér de pár 10 ezresért nem keverem a szart had rohadjon ott!ha meg akarod venni csinálok róla képet de szerintem fentlesz a vámosok árverezési oldalán és ott láttam már 500ft-ról induló licitet
még egyszer felújitani
SOHA,SOHA,SOHA
Bogyó a jövő héten megpróbálok legurulni hozzád. Addigra le lesz fényezve a ZX10 sárvédő is. A Yaris debrecenben fogjuk megcsináltatni, mert már vinnék. kb. 5-en állnak érte sorba.
Úgy néz ki A4 lesz helyette. 2005-ös kombi. Dízel, nem megy, de legalább nem eszik sokat. Az Audidból érdekelnének az ülések, esetleg kormány alufelni, stb.!
Kösz, hogy ennyire aggódtok. Olyan akkut vettem bele, ami bele való!
Mit kérsz érte?
Nem akarsz esetleg cserélni?
Az enyém ment 2 évet savas Varta akkuval gond nélkül. Csak akkor durrogott ha le volt merülve. Ez előjött volna zselés akkuval is. Az okosok azt mondják nem szabad ezekbe a modern motorokba savas akkut rakni, állítólag a ciberék fesszabályozóját is ez nyírja ki.
Ne add el a gépet, csak akkor ha kilences lesz helyette!
Szeki szerintem 7-800-ba meg lehetne hirdetni.

Voltam ma egy kicsit motorozni. Nagyon jó volt! Az aszfalt hideg, de már lehetett húzni rendesen! Soha többet nem rakok fel mást a motorra, csak slicket!
mmnnna ha minden ki el adja a vasat nem lesz fórum?
ha valakit érdekel ez is eladó
elfelejtetted oda irni,ha nem megfelelő az aksi akkor csak pufog,szaggat,köhög.
nekem volt benne savas,xart sem ért
én nem azt írtam hogy te is ilyet vegyél hanem azt hogy akksiból én alább nem adom, a vfr-ben 4 éves a varta, töltögettem télen most viszi a v4-et gombnyomásra, és ha motorozok majd vele akkor beáll a normál állapot nála.
a használt autón nemrég volt 450-ért mo.i papírral de már elvitték, én pedig normálisan összeraktam és már 500 felett van így már nem piacképes úgy hogy kap műszakit adatlapra oszt nem múkodj bontódj