Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt találtam a sportmotoron 470 ért van fenn hajdu biharban :) A beretta mindig bevan töltve majd azzal megyek alkudni is rá :):):)
ugyes csaj,nem féltem én csak az enyimnek is meglenne mér a jogsija már 200on felül járunk kessben
én vállalom a berepülést ,ha kibírja akkor fasza .
A KULÁK orosz eredetû szó, jelentése eredetileg „ököl(be szorított kéz)”, „zsugori”, illetve „nagygazda”; a Szovjetunióban a bolsevikok által egyértelmûen pejoratív tartalommal megtöltött kommunista mozgalmár kifejezés, mellyel parasztok széles rétegeit bélyegezték meg, akik néhányszor tíz holdnyi földjükön növénytermesztéssel, állattartással foglalkoztak. A kemény munkával, okosan családi gazdálkodást folytató, ebbõl jól megélõ, gyermekeit gazdálkodásra taníttató, önálló gondolkodású kulák természetes gátja volt a kolhozosításnak (téeszesítésnek). Rákosi, mint Sztálin „legjobb magyar tanítványa”, a bolsevik ideológiát egy az egyben átvette és alkalmazta. Magyarországon huszonöt hold feletti földdel a paraszt kuláknak számított, de ha egy szegényparaszt a párt útjában volt, szintén könnyen megkaphatta a kulák minõsítést. A Rákosi-rendszer perekkel, rendõri, ÁVH-s zaklatással, internálással, megfélemlítéssel mindent elkövetett a „kulákság” felszámolására. A gazdákat kötelezõ terménybeszolgáltatásokkal és szándékosan betarthatatlan rendeletekkel állandóan nyomorgatták (például pénz- vagy börtönbüntetést kaphattak, ha a padláson nem volt víz, ha a rendszeresen kiküldött ávósok hernyót találtak a fán, és így tovább). A börtönben a legsúlyosabb kínzásoknak vetették alá õket. A kulákok javait, például házát eltulajdonították.
udvözlünk a fórumon ha megveszed én azt javaslom hogy a tárat tedd be a berettádba
Tegyél fel képeket, vagy a hirdetést ahol találtad.
Esetleg ha közeli, valaki elmegy megnézi, én pest környékén vállalom.
Nem esik kétségbe, elsőre levizsgázott autó vezetésből.
Nemsoká megy motorra.
Kérdezd pipi t ő a nagy legó bajnok.
és ha meg kérdi a rendőr Esztert!hogy hivják,mit visz,és hova megy?-Esztergomba
hali all lehet csatlakozom a boldog zx 9r tulajok közé kiszemeltem egy 96 os évjáratot csak még meg kell nézni és itt léptek ti a képbe! Mire kell figyelnem a motornál hogy tényleg boldog legyek a tulaja ként? Előre is köszönöm az építő hozzászólásokat!
nem is tudtam hogy kulák fórumozók is vannak
Én béreltem egy lakóautót, Eszter hozza utánunk.
Komlón? Me, hogy ott születtem!
Neked va-e mán sátrad Jimy? Én ott vettem szülővárosodba...
Akkó jutott eszembe mikó ott vótam...
Nem moslék, libfoszűűd.
Gyalog jössz, fucc a motor előtt.
Bovden kimosva,befújva,könnyen jár.
Fém lamella is jó,szerintünk.
Előbb egy olajcsere lesz,aztán meglátjuk.
Ami viszont aggaszt,hogy haverral gyorsultunk a múltkor az egyik kivezető út lámpasoránál,vagy tízszer elrajtoltunk.De nem mintha az életem múlott volna rajta,csak úgy,mint máskor is.És utána hazafele vettem észre,hogy megcsúszik,de minden fokozatba úgy 9000 körül.Ma a rugócsere után nem csúszott meg ,majd vagy 50 kilométer megtétele után egyszer harmadikban,majd 4.-ben.Aztán hazajöttem,mert elment a kedvem ettől a moslék zöldtől!(Pipi hagy örüljön kicsit!)
miért dugod ki a fejed az autó ablakon
Action13 szereztem 19-es lánckereket.
Szerinted tevének is kell?
Jó estét!
Nekem ma a szemem csúszott befelé a gyorsulástól.
Annyira nem értek hozzá de ha meg csúszott akkor be keményedett a felület és annak annyi
tehát nem fexik fel rendesen
Hát ez az!
Ettől tartok én is,hogy kuka,pedig csak kb. 4000 km van benne,és racing,papír alapú szar!