Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Illetve 2-ik
1-ső
Nalam talalka Ivancsan ,utanna M6 pecs fele
Pálinkásat mindenkinek!
Jimmy fődim, mennék én de ma meccs van 3-kor, és hova mentek?
Nem olvastam mostanába
No.1
Jo reggelt trogerek!
Na mivan ,meg mindenki alszik?
Sziasztok a segitségeteket szeretném kérni ti mint kawás tapasztalt szakértők.
Most lett meg az A korlátos jogositványom 20 évesen és motorvásárlás elött állok egyfolytában 400-as Akorl-al vezethető 400-as kawa után keresgélek a neten. Találtami is kettőt csak az a baj hogy az egyik amit szerettem volna inkább 96 -os ZXR 400-ast nem rég eladta a srác kb 65000 ezerért a másik pedig friss műszakival rendelkezik 2012 03-ig szolo ugyanilyen tipusú kawa pedig 93-as évjáratú 43000 km-éterrel 500000-ért szerintetetek megérné megvenni nekem mert most az álmom elsö kezdő tanuló motorként csak min és max 400-as kawát szeretnék. Állítólag nagyobbra akar áttérni mert most lesz meg az A korlátlan jogsija és Új első fékbetétek, olaj,akksi, gyertyák, jó gumik, garázsban tartott. Forgalmiban 21kW-tal. Szerintetek megérné annak ellenére hogy 93-as évjáratú és már 43000-van benne, sajnos én még motorok terén elég naív vagyok nem tudom mi számít öregnek és hogy mennyi az a túl sok kilóméter ami már benne van egy motorban, és ami után már hibái is előjöhetnek a motornak?!
Vagy pedig mégis csak gondolkodjam a 1996-os kb 20-30 ezret futott 250-es ZXR-ekben.
Nagyon szépen kérlek adjak tanácsot. A segítségetek pedig előre is köszönöm.
Kűgyed, fatter
csendbe vagyok irigykedek,jó gurulást mindenkinek ez a mezőgazdaság lefárszt teljesen és még a felével sem vagyok kész holnapra jó gurulást mindenkinek oda figyeljetek magatokra és 1másra csumi
A legjobbakat uraim megyek szundizok egy kicsit.
Tudod az alföldön minden egyforma
Egyenes az csak nem jó szögből nézik.
amúgy én voltam csak hagytam hogy azt hidd,te vagy a jobb
Vázat kedden bedobom Jimy-nek!
Hétfőn azé nem mert nem tom hogy alakul a helyzet a tanfolyáson!
ilyet nem nehéz találni,
rudinak is van
Kékvér panaszkodnak hogy nem jól egyenesíteted ki a görbe vizet nálunk
Jóccakát!

Ma is megvolt egy canárysárga posche.
Kékvér, spaniferrel a hátadra kötöd az asszonyt, és alhat.
lebuktam
nekem a láda kell a váz csak kifogás volt
köszönöm
küld gyorsan mig eszemben van hogy kell összerakni
Majd meg látjuk menyire lesz fáradt az asszony, ma is 3kor jött haza a csárdából,és szerintem ma is sokáig lesz. De ha megyünk akkor csak a fazihoz és vissza.
Na léptem
Bogyesszal mi van feltűnően csendbe van
Tán csendes társ lett?
Addigra már szelid kis palotapincsit farag belőlle szőllő, majd szigorúan ránéz azt azt mondja neki, hogy:
- MÚKÖDJ
Hát veled ilyet nem is csináltatnék te perverz...