Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma kiproszalom.
Bar levegos az elso fekem ,azt meg megoldom azt goo.
No.1
Jo reggelt trogerek
most írhatnám,h első de nem teszem ,nem játszok,amíg itt utólagosan is változnak a szabályok .
idök
ááááá nem a ......régi szép http://youtu.be/YdTfv21GflQ
remélem idén még motorozik sokat a faluba . neked is illene már venni valami vasat ,még a végén elfelejtesz motorozni .
én már örülök neki hogy alakula vasa mióta várja már nem csoda ha iszik örömében
nagyon rajta van az ügyön ,vagy csak iszik bánatában .
Én felajánlottam,h segítek összerakni,ha van elég pia ,de ugylátszik mind megitta .
szerintem most is müti mert nem lehetett ma látni
Fazon úr a motorja,hogy áll ,mikor lehet kiengedni az utakra a zűűd fenevadat?
csumi holnap lehet meg kereslek
Léptem!
Jóccakát!
leálok róla igérem csak történjen már valami jó is xanaxból már amugyis csak 4 levél van meg 1 pár levél fasz tudja mik!1 nap próbáltam nem vettem be egyiket sem este rögtön zombi lettem!
Dobd ki a bogyókat,mert azok többet ártanak mint használnak!
Én már több,mint két éve nem veszek be gyógyszert,és kutya bajom!
nekem is van ithol mivel itt a hazája de egyenlőre csak vendég kinálgató mert én még nem ihatok már csak 3639db bogyó van
Én addig nem várok,én iszom 4 perc múlva!
hát akkor van 1 fasza gumi csónakom 45librás motorral(az 4,5le) ha érdekel a jég mér jöhet nem érdekel meccem a gyümölcsöst......lánc fürésszel tavaj elverte az uborkámat,de tul élte!az idén nem bohóckodok!futóbab,ősszel meg szilva csmete oszt 4 év mulva iszom a jó szilva pálinkát
Itt 2 nap alatt már annyi esett,hogy derékig járunk a vízben!Délután jég is volt.
nyugi fődim nem éri meg
tegnap esett egész nap de ma mondom semmi
Délután figyeltem,akkor észak felé mentek a felhők,úgyhogy megúszhatjátok!