A telóban vannak csúszógyűrűk, azok ha kopottak lötyöghetnek kicsit ami folyást eredményezhet. No meg hideg van, picit keményebb a szimering gumija, szerintem nyári melegben izgasd magad, ha folyik.
Az aksi lehet kontakt hiba is, valahol, csiszolóvászon és fürge ujjak.
A kuplung csúszás pedig rezonancia eredménye is lehet.
Szóval bogyesz azt mondja, egy telitankhoz, önt vagy fél liter étolajat, (énszerintem egy fél kiló kristálycukor is kell bele )
az stift azaz csőgáz, teljes töltés, tehát koppig húzni a gázt...
Bogyeszt csak azért nem érted mert ez ilyen hülye panyolai szleng...
Ősszel kopó lamellákat cseréltem a kuplungba,papír alapú,TourMax(Japán) Racinget kapott.Azóta ment vagy 3000-et a motor,most megcsúszik a kuplungom.
Vagy egy hónapja telószimeringeket cseréltünk(gyárit kapott),mert a balos folyt.Úgy látom,most megint folyik a balos.
Egy hete vettem bele akksit,mert a másfél éves zselés úgytűnt behalt.Ma az újjal sem indult,sőt másfél óra töltés után sem bírta beindítani.Visszavittem,most ők töltik,holnap kiderül,hogy az akksi szar,vagy töltésem nincs(azt mértem,hogy nem szívja semmi az áramot állás közben).
Jó, hogy felvetted a teló Fazi dunaújvárosból csörgetgettelek KÉT-szer.
Vagy pont betámadtad az asszonyt a rövid cerkával...
Bár nem hiszem, mert akkor legalább visszahívtál volna...
Vagy végiggyalultad az új festést azt kórházba vagy Nem gond, csak mond melyikben, vasárnap, majd legfeljebb onnan indul a futam...
Az aksi lehet kontakt hiba is, valahol, csiszolóvászon és fürge ujjak.
A kuplung csúszás pedig rezonancia eredménye is lehet.
voltál itt nálam? ? ?
ja a fotók hehe
viccös vótam má mögen
az stift azaz csőgáz, teljes töltés, tehát koppig húzni a gázt...
Bogyeszt csak azért nem érted mert ez ilyen hülye panyolai szleng...
Vagy egy hónapja telószimeringeket cseréltünk(gyárit kapott),mert a balos folyt.Úgy látom,most megint folyik a balos.
Egy hete vettem bele akksit,mert a másfél éves zselés úgytűnt behalt.Ma az újjal sem indult,sőt másfél óra töltés után sem bírta beindítani.Visszavittem,most ők töltik,holnap kiderül,hogy az akksi szar,vagy töltésem nincs(azt mértem,hogy nem szívja semmi az áramot állás közben).
ZX 9,én most kurvára utállak!
Úgy beszéltük Jimyvel vasárnap fazinál beledobjuk, de eltünt ez a csávó...
Vagy pont betámadtad az asszonyt a rövid cerkával...
Bár nem hiszem, mert akkor legalább visszahívtál volna...
Vagy végiggyalultad az új festést azt kórházba vagy
első telószárba vastag a w10 olaj?
hogy szoktátok gyürüzés után bejáratni a gépet?
elöre is köszi!