Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem-nem more 1ik sem ez a dolguk
te nem vagy ijen fazi át verve érzed magad az oké de nem ez a megoldás mondom olyan vagy mint én a nagy szivere baszo rá
üdv! kifejtenéd hogy miért akarsz endúrót vs super motot egy jó motor helyett?
more
Magyarul megkeresem a mocit!
papirom van rola .
Sedut meg kiherelik
na a cimbi szólt hogy kellene sógorék!el is indultak uttána mivel könnyen felismerhető az uton egy tréler rajta 1 hintó!még hivta a tagot hogy áljon meg mert ha nem sógorék 2 perc mulva ott vannak....kacagott....kétperc mulva már nem
most már csak 4000 a 2 tükör
erre neked azt mondom bogyesz !
A motorrol nekem van adas vetelim!
A sedunak nincs!
Van meg kerdesed?
So ne pattogjon nekem ez a kis fasz!
Asszem eleg nyugodtan kezelem a dolgot:
Ne csodalkozzonj senki ha bepipulok mikor beugat a semmire!
Mindjart elnezest kerek tole bazz
a sztori az,hogy szólt a cimbi hogy eladott 1 lovas kocsit olyan drága fajtát amivel versenyeznek,na a nagy szóbeszédben a vevő elment fizetés nélkül a cimbi hivta a tagot hogy barátom a kest elfeletted ide adni,,,,,a tag meg erre ugy reagált hogy nem is irtunk papirt nincs is neki és ö már nem jön vissza...csá
Ott hibaztam ,hogy 1 reteggelk fujta le a repedt idomokat?
Netan ott ,hogy fele csavart+ gumit elhagyta?
vagy ott ,hogy amit benne hagyott azt is lefujta?
Tutommal ,mindent ki kell szedni az idombol
Lehet tenyleg nem latom a szitut?
+ amit buktam?
Már csak 3 oldal, könyörgöm 2 oldalnál ne írjatok többet az este, ott akarok lenni az áttörésnél...
+ anyi ,hogy ram szoltak :orulhetek ,hogy vissza kaptam a cuccokat.
megoldodig ez magatol bogyesz
sedun annyit értek hogy te ott hibáztál,ha valami szarul van meg csinálva nem hozom el mig rendbe nincs....elvitted otthol már nem teccet!viszont sedu kijavithatta volna ujra...de ezt megsem beszéltétek csak rögtön ölitek egymást azóta de én inkább nem szólok többet mert én komálak mind kettőtöket na
+ nezzuk mar azt ,hogy kinek hol a gerince!
sedu csuszomaszo
Koszonom hozzaszolasod pipide ha neked hianyzik a zsebedbol a lovetta + szivsz ,mashogy velekednel
jatszottunk mi is parszor ilyent
Egyetértek Bogyesszal, én is jóban vagyok mindkettőtökkel, igaz, hogy semmi közöm nincs hozzá de nem szívessen veszem ezt a dedós marakodást jó volna már kibékülni látni benneteket...
Annál az idomos témánál maradjunk annyiban, hogy egyformán hibáztatok, nincs ki kevésbé vagy jobban, ez az én véleményem és erről többet nem is akarnék szólni...
Miert hoztam el?
Hogy ne nyulja le ,azert!
vagy menjek el mind kettőtökhöz? http://feedproxy.google.com/~r...
Sedun mi a fenet ertesz?
Erre kivancsi lennek
Elkurta a fenyezesem +beugat!
Melyik reszet erted bogyesz?
Kierkal nekem 80 -anat es meg van oldva + basinak nyomok 1 garazst,ennyi
1x-u
Neha meg megnezem a fenyezesed a kepeken sedu.
Sirhatnekom tamad
én értelek benneteket de mind ketten hibásak vagytok és itt a fórumon ezt mindenki tudja de nem tudjátok megoldani mert makacs,büszkék vagytok mind a ketten.fusatok össze és beszéljétek mes sör,bor pálesz mellett tuti megoldódna na