Pipi! Ha megjön a fékalkatrész, ha nem, a motorodat akkor is szétszedem, már csak a megszokásból is! Úgyhogy csavarhúzóval ne engedjetek a motor közelébe....
Eddig még egyedül, jimy halasról fog jöni, de mint láttad a 30588-as hozzászólásomba ott kapacitáltam a többieket is a környékről.
Ha klackó jönne mizséről azzal tudnánk együtt menni. Majd ha a fórumról lesz valakinek kedve vasárnap csapatni egyett, itt úgy is jelzi. (gondolom)
Há mitt tudom én jimyvel nem tárgyaltuk én azt mondanám reggel 9-10 között.
Akkor még bütykölünk egy kicsit nállatok, aztán dzzsssíí, hogy ebédeni tudjunk valami csárdába dél körül...
De nekem a telefon legyen nállad, vagy ha elfelejtenéd
tetováld a töködre, hogy vasárnap reggel pipi hív mert én el fogok tévedni abba a megafaluban iváncsán...
Én a síma 6-osról érkezem(ünk) ha netalán csapódik hozzám még valaki...
Na előkerültél eltünt ember?
Na akkor vasárnap mennénk hozzátok Jimy meg én az tuti, ott lesz még egy kis fékjavítás, aztán dzsssíííí...
Persze ha csak úgy vársz bennünket ahogy engem tegnap...
Fórumról van-e kedve még megnézni valakinek az új m6-ot?
Na, klakkó, kékvér, eksün, meg aki még a közelbe van? He?
meg kell keresni a zsét benyára...
Ha klackó jönne mizséről azzal tudnánk együtt menni. Majd ha a fórumról lesz valakinek kedve vasárnap csapatni egyett, itt úgy is jelzi.
Teszek bele huslevest ,menet kozben meg kajazok
Akkor még bütykölünk egy kicsit nállatok, aztán dzzsssíí, hogy ebédeni tudjunk valami csárdába dél körül...
tetováld a töködre, hogy vasárnap reggel pipi hív
Én a síma 6-osról érkezem(ünk) ha netalán csapódik hozzám még valaki...
Hany ora fele jottok?
Star motorosok 8-kor
Na akkor vasárnap mennénk hozzátok Jimy meg én az tuti, ott lesz még egy kis fékjavítás, aztán dzsssíííí...
Persze ha csak úgy vársz bennünket ahogy engem tegnap...
Fórumról van-e kedve még megnézni valakinek az új m6-ot?
Na, klakkó, kékvér, eksün, meg aki még a közelbe van? He?
Mit csicseregtek itt ilyen korán ni?
Egyben latni meg plane ,fel ev utan
Jó reggelt!