sziiiija(d)vén pipás kilyött jobban van hálistennek szigoru diéta,no alkohol ugyhogy nemlesz kocsmám mert Tundi nem agya hogy már Sanyi nem issza el a hasznott
Na miután a z topikosokkal feltöröltük a padlót egész jól alszom majd ma
A következő cél: gsx-r 600 topic 1341 oldal Ezt kell befogni, a legnépszerűbb, kawasakisoknak... Megcsináljuk!
Addíg is jóccakát...
nekem is szaggat most de van 1 trükköm próbáld ki nekem bejött ha lefagy vagy elmegy a neted huzd ki az áram adaptert,csak azt!ne X-el lépj ki csak tedd le az asztalról aztán ujra kapcsolódás és tedd vissza az asztalra!a netes csóka monta hogy álitólag a vevó hogyishijákot,évente cserélni kéne!próbát megér
Eksönkém nem matekból vagyok rossz, hanem én az oldalszámokkal törődök, nem pedig a hozzászólásszámmal, mert egy hozzászólás lehet egy betű is, meg egy oldal is...
Na most sikerült visszatérnem, asszem lassan elköszönök a szolgáltatótól ez már nem net, hanem fos...
Szóval, holnap még le tud alázni a szellemhaverod mert 1,6 tonnás, 75 LE géppel megyek, ez még egy kempingbringával is legyorsulható
Vasárnap azért kössétek fel a gatyát...
Csá!
De mindegy is lényeg, hogy jobban van.
Te dilibogyó,
Ki jött már az intenzívről?
A következő cél: gsx-r 600 topic 1341 oldal Ezt kell befogni, a legnépszerűbb, kawasakisoknak... Megcsináljuk!
Addíg is jóccakát...
Ha teheted nezz be!
Szóval, holnap még le tud alázni a szellemhaverod
Vasárnap azért kössétek fel a gatyát...
van eleg baja