Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hazatalálsz a munkahejedről,vagyis a kocsmából?
zacskó,cső,tű infuzióra jár!és joghurtot eszik eléggé levan fogyva
No végeztem a melóval, haza megyek.

Csá!
Ha alkoholt nem iszik, akkó honnan jut a szervezete folyadékhoz?
De mindegy is lényeg, hogy jobban van.
sziiiija(d)vén pipás kilyött jobban van hálistennek szigoru diéta,no alkohol ugyhogy nemlesz kocsmám mert Tundi nem agya hogy már Sanyi nem issza el a hasznott
Jó estét!
Te dilibogyó, Sanyival mi van ?
Ki jött már az intenzívről?
jó éjt
Na miután a z topikosokkal feltöröltük a padlót egész jól alszom majd ma
A következő cél: gsx-r 600 topic 1341 oldal Ezt kell befogni, a legnépszerűbb, kawasakisoknak... Megcsináljuk!
Addíg is jóccakát...
szeki nincs még bót a kütyükre
nekem is szaggat most de van 1 trükköm próbáld ki nekem bejött ha lefagy vagy elmegy a neted huzd ki az áram adaptert,csak azt!ne X-el lépj ki csak tedd le az asztalról aztán ujra kapcsolódás és tedd vissza az asztalra!a netes csóka monta hogy álitólag a vevó hogyishijákot,évente cserélni kéne!próbát megér
Eksönkém nem matekból vagyok rossz, hanem én az oldalszámokkal törődök, nem pedig a hozzászólásszámmal, mert egy hozzászólás lehet egy betű is, meg egy oldal is...

Ha teheted nezz be!
Na most sikerült visszatérnem, asszem lassan elköszönök a szolgáltatótól ez már nem net, hanem fos...

Szóval, holnap még le tud alázni a szellemhaverod mert 1,6 tonnás, 75 LE géppel megyek, ez még egy kempingbringával is legyorsulható
Vasárnap azért kössétek fel a gatyát...
hmm sörci van egy gyári tükröm de sajna lila a drága
szeki tudhatnád hogy nálunk a csapból is minimum 11%-os folyik
jófajta pultos nő lehet
pipi úgy meg ilyesztettél hogy szétugrasztottam a féknyergeket is de gumi már nincs bennük, canáry gumizik velük
winnerrrrrr beer lack?
Most nem is tudnám... 200nál valamiért ledadog a Simsonom a Yamaha meg nem versenyképes
Ne akard meg alazni pipit ghost!
van eleg baja ,
Aham. Gondolom észre fogom venni Reméljük jó idő lesz már végre addigra
azt a 11% kellene neked is nyalogatni nem a bogyeszokat,a pultos nő mondta hogy jó a cucc ő is ilyet ver a kontya alá
Sokba fog kerülni
nem-nem ahoz előbb megkell kopasztani