Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

10Km pipo!
köszi...
Pipi te ménem aszo nyugtalan vagy mi hogy aszik e az asszonykád én meg nyugtatom a lelked me jószivü vagyok.......tied a legg szebb bordó na
Kész lesz a vas?
Még a végén bedobom a kocsiba a bőrrucit meg bukót...
ÁÁÁ bár sz.r taknyos időt mond hónapra is, sebaj majd vasárnap gurulunk, végigsöprünk az m6-on benézni azé lehet benézek
így:
na kezdődik az éjszakai műszak, süti, pezsgő, lábtartókonzol csiszolás, dekni csiszolás
na szavadon foglak
Na majd meg látom, onnan asszem te nem vagy messze ha jó sejtem...
sedu megoldódott az autos problémád?montam segitek vagy nem publikus?
Delutanra mar kesz lesz a vas pipi
Gyere be batran pipi!
Elotte mindenfelekepp csorgess meg!
Te szeki, ha mán úgyis postáskodsz jimynek, nem küldenél neki egy marék felső fékmunkahengerhez való karmantyút, hátha most lenne benne egy jó méret... nekem kéne...
1 varosban nem szeretnek tartoszkodni vele,nem hogy meg beszeljem!
Max ha 80-at rak a zsebembe !
Ez van
Apropó Fazi most jut eszembe, holnap du. meg dunaújvárosban vagyok, meg is látogathatnálak, de akkor lebuknál, hogy a motorról felrakott kép csak a számítógép szüleménye...
Mas szavaival elve:hagyd a gecibe!
Megkapja az elettol!
na okos vagy te csak 1 próbát tegyetek hogy személyesen megtudjátok oldani ha nem ,mentek a hintós után
Tenyleg joszivu vagy bogyesz
Szerintem a sedu meg 1 kihasznalos kis fasz
Grat a vashoz szeki!
Szep nagyon!
sedu meg jószándéku fiu,de valjuk be ez nemjól sült el...bocsánat,száratt meg
Mindent meg lehet oldani
ha megígérték ott lesz bazzz, személyesen ellenőrzöm , ma kaptam egy garnitúra m.z6-ot füstnek valót, péntekre ott lesz a karika várd a postást és zsírozd le a cserét
ezért vagyok mindig bajban de utólag mindig rájövök hogy.....megérte?...nem csak az a hülye egó de kusbanis lehet lenni hidd el
Na ha olyan vagyok mint,te akkor tudod mi a vege ha sokat baszakodnak!

az mas hogy havertol vagy ismerostol!
De 1 idegentol az mas