Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na most akkor teljes csendet kérek, mindenki álljon fe a számítógépe előtt és 22: 32-kor eggyüt énekeljük el a himnuszt...
Kitartó munkám eredményeként ma az úrnak 2010-ik évének 04 hónapjának 14-ik napján 22:28 percokor elérkezett a várva várt áttörés, legyomtuk a Z topicot...
Hipp hipp hurrá, hipp hipp hurrá, hipp hipp hurrá
Látom csak havernál nézel tv-t Már egy ideje át állt a motorokra is... De igaz ami igaz olyan szép a hangja mint egy hangszernek
Mert tanultam kreszt...
jaj Pipi hogy fogadod a vendéget légy előzékeny engedd előre
Csak nem olyan harapós Azt beszélik a helyiek, hogy a kereszteződésben leszáll a motorról aztán úgy tolja át!
Te meg ki a picsa vagy? Ja látom valami iváncsai csávó, gondolom fazi komája lehetsz. Yamaha az mióta volt motor, nem tudtam, hogy gyártanak azt is aszt hittem csak szintetizátort , meg dobot gyártanak.
Vagy várjá valami rémlik...
A múltkor jimyéknél láttam a tv-ben valami motornak látszó tárgyat, az emblémáján három hangvilla volt összerakva az lehet az ami neked van...
vigyázz mert Pipibácsi meg harap,oszt csak ghost leszel
Az van itt ,max szollot hozd!
Na megtalaltak pipi?
Kisgyerek le alaz!
Pipi!televagy mint a déli busz akko meh mért nem veszel valami normális csövet arra a szép motorra szekinek biztos lenne occon kalódóba
Lehet nagyobb kihívás lesz neki, mint felhúzni egy családi házat, de dunaújból elhozhatom őt is a vonóhoroggal meg elhúzzuk a betonkeverőt...
Hallom, valami helyi vagány vagy! Motorod nem erről árulkodik... No ki mersz-e állni velem egy laza karikára?
max szollonek szolok
Esélyes, de előtte rádcsörgök, hogy otthon vagyol e, vagy elmentél-e vlamelyik, kőműveshez, hogy vakolja be az oldalát a motornak...
neeem csak simán(hüje)
Be nezel holnap pipi?
kocsog
na kiváncsi leszek mikor rángat el a macsekod a gép elől de VÁGJUNK BELE győzzön a jobbik vagy már csak lehetöség szerint jobbra?
hülye
egy X+ egy9 -es
1 oldal
má most addíg ne feküdjünk
CSINÁLJUK MEG!
mennyi kel még a Z-hez?
Csak az 1500 -as lada tuningoddal csinalj valamit
bar kidumalom ,hogy ez nem kawa volt
Csak azt nem értem szeki a pezsgőhöz, minek a süti, meg a lábtartókonzol? Milyen perverz rituáléra készülsz vajon?
Neked is köszi
kölyök pezsi ó.ó.ó.ó