Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hmm,ki tudja,még az is lehet. vagy esetleg tipushiba lenne? na mindegy a lényeg,hogy olyankor akkorát koppant az üvegen a tükör,hogy mindenki felugrott a fülkében!
gratula a jogsihoz zozo vegyél zizi-lt
na nekem is igy vót nem tán egy gépet hajtottunk .........KOLEGA
Devil 1 szedü a dolog amint látod pipi már érti a szabócsi szlenget,ami nem is szabócsi az ét olaj azért,ha beinditod,olyan szaga lesz mit 1 lángos sütőnek ugyhogy a sok kutya,macska,hajléktalan ugyis körbekap 1msp-alatt ugyhogy haladni nem tucc és meglesz az a uzem óra ami a gyűrűnek kell mivel csak gyürüzve lett elég pár száz km-er aztán dzsiiiiiiiiiiiiiii vetted?
Hali! Én is Avia-val csináltam a C-t,mikor elérte a 70km/h-t,a visszapillantó mindíg ráhajlott az ablakra.
jó estét urak!én még AVIÁval a C-t az E-tmeg 6-os IFA+6t-póttal de már olyan régen láttam a kártyám,hogy nem is tudom milyen név van rajta
Jön a Zil és elgázil!
Én ilyennel kezdtem:
Nekem van CE-m ha kell kölcsönadom, én úgyis csak az a,b-t használom
Azt mit szállítasz majd a mercivel?
Ganyét?
Remélhetőleg erre nem merészkedsz!
Hali skaccok sikerült a C elméleti,jövő héttől rettegjetek mert 15tonnással gyüjtöm a mocisokat
Tudtam,hogy letagadod!
Mit is montam?
Engem haggyá ki belűle.
Azt tudom!(Jimy mondta!)
képes vok rá...
Fejezd be a mondatot!

Mert még idejön és elront valamit!
joccaka
Holnap műszaki
Szombaton dzsííííííííííííííííí
Megmondta azasszony hogy fejezzem be az üzletelést,mert semmi érzékem nincs
Lehet hogy igaza volt
Hál istennek ezzel a ződséggel faszán bevásároltam
Na Fazigyerek is előkerült, most hívtam. Azt mondta egész nap kint szerelt azt bent maradt a telója
Há nemtom Ha én várok valakit azt mondom csörgessen akkor azért nálam van a teló. minden más esetben egyébként én is hanyag vagyok vele...
Szerintem, ez úgy történt, hogy amikor csörögtem, az asszony vitte ki fazihoz a telefont, azt mondta neki
- te valami pipi hív!
Szerintem fazi még rá is ordított az asszonyra
- fel ne vedd, mert még idejön...
1 évig hajtottam
Te se vagy zseni koyot
Sz.r motorral küzködsz évekig, aztán faszán megcsináltatod másnak, hagy élvezze...
Én a kibaszott Corrádóval jártam úgy,hogy megvettem(2003) 900-ért,ráköltöttem még 500-at,aztán eladtam 400-ért(csak ne lássam többé!),aki meg megvette boldogan( ) használta!
Háááát,épphogy visszajött a ráköltött stex
Aztán még néha találkoztam az uj tulajával,és ódákat zengett róla,meg belezavart 3 hónap alatt 6000-et
Csodálkoztam is hogy így bírja az a motor
Még a budira is azzal ment a gyerek,mígvégül odaadta az egyik cimbijének aki elfektette
Asszonyt,motort,kocsit nem adunk kölcsön
Ja,most olvasom csak rendesen,hogy kötöttél rá egy százast!