Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jimyhez és eksönhöz szólnék, szeretném megtudni hogy eljut e hozzám szekis által felküldött idomzat? mert probálnám fel erika gépére, eksön ha el tudnád hozatni a bátyáddal azt megköszönném
Kívánok sok százezer balesetmentes kilométert .
hmm... olyan kis vicces vagy baby
KÖSZI jah... így legalább nem lesz para
Gratulálok ,most már legálba fogod nyomni .
képzeld fődim,most keltem a rémálmomból .
Pipit láttam Türkiztánban egy alsógatyába tűrt pisztránggal ,
Na de hol van Jimy ,az ujabb Pipinél hirtelen felindulásból elkövetett csoportos motor szerelés nem hozta meg a várt sikerélményt .
Ügyes vagy, most már el fogok gondolkozni hogy merjek e tatab ányán gyalog járkálni
Szép napot ebben esős időben SIKERÜLT A VIZSGÁM JUHIIIJ
Jimy földim meg oldottam a problémát!
Azé ritka ember vagy te, a szó leg nemesebb értelmében értem, le a kalappal előtted ezt a segiteni akarásodra értem
Bogyó elég sokat is dolgoztam vele, és alkatrészek is kellettek hozzá.
A Skodát is pontosan 10X annyiért adtam el, mint amennyiért vettem, de azon nem nyertem rajta egy forintot sem.

Baj van megtetszett egy BMW. 635 CSI

Na léptem!
na hátha a haverod be inditja a válalkozást gondolom téged is alkalmaz mint motoros futárt
Azt nem mondanám!
zajlik az élet felétek
ezért szeretjük
Szerintem odaütötték,nem odadörzsölték!
hát pipit eléggé oda dörzsölték....valahova
Végülis aki nem ért a peckához,az legalább legyen dörzsölt!
én elárulom a trukköt vett 1 pár konzerv paradicsomos halat,azért a vödör víz,hogy lemosta őket ennyi
Biztos,hogy már ezek is halnak minősülnek?
halász vadász éhen kórász
nem vagyok a drogosztály embere fődim csak vissza kértük ami jár csak azt nem irják
na az elág jó ár a hirdetéshez képest asszonykára gyerekre vigyázzál a cimbim is most jelentette be hogy terhes a csaja,.....öröm könnyek közt.....montam hogy lesz az még idegbeteg sirás is
pedig jó apja lennél