Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt nekem küldte ,bele ne merjetek olvasni .
király vagy kispöcsös köszi
ide a garázsba kellene a páleszt meg vagy felhozom vagy tbányán isszuk meg de lehet , hogyx kunmadárra eltesszük és ott hömbölödünk.
Baranya ,ne fáradj a futárkodással,mert én elviszem,ugyis megyek tevéhee ótóval .
Ugye nem Tatabányára gondoltál?
Me addig nem vinném el.
Vagy igen?
köszi ez nagy segítség volt, nem is tudom, hogy motorozhattunk enélkül eddig.
juj de kis király lennél, erika örülne neki, és azt üzeni jó vagy nála egy házi páleszre (1liter)
Megfelelő alkatrészekkel a hülye is tud szerelni.
Anélkül a művészet.
Teve007, ma este felé eltudom vinni.
Jó napot!
Ország gyöngye aranya, legszebb megye Baranya!
Nincs mit fődim, habár ezt a két figurát nem értem
mert az nem az enyém volt ,neked meg úgy is jó lett ,mert jó lett .
hát a piros yamahából kiindulva, igen ugy gondoltam
már a feltételezés is sértő,h azt gondoltad,h nekiállok szerelni alkatrész nélkül ,de azért köszi az ötleteket .
nem mondtad hogy megvan az uj szivocsonk, én csak segiteni akartam bocsánat hogy élek
már mondtam neked,h ÉN NEM tákolok . itt az új szívócsonk ,ez nem a tekerjük be szigszalaggal a motorunkat mozgalom , nem megyek msn-re mert megyek szerelni .
Nem irigyellek, asszem van itt nálam az a fekete ragasztószallag ha gondolod vigyél belőle, esélyesebb hogy nem fog falsot szivni, (skype-msn)?
robogóberöffentés
Generál?
nem tudom,h mikor beszélek vele,mert megyek le a -2re szerelgetni,és ott nem ér útól a yodafone .
azért szoltam neked, mert bár restellem, de még mindig nem tudom hivni a zolit, és abban is biztos vagyok hogy elöbb fogsz vele beszélni mint én, ezért kértelek téged.
ezt ne velem beszéld meg ,én segítek de Zoli nak van ótója,és Jimmy apánk sem kelt még fel .
Köszi így legyen
Ha minden jól megy csaje akkor kunmadárra (29-e) esélyes leszel hogy lessz A kategoriás jogositványod is, és akkor huzhatom neki bátran, nem kell fosnom hogy leesel