kb nekem is a kocsmától a házig kéne mert a tegnap a sünök a rossebet hozták rám mert kijöttek 1 kis heji balhé miatt ugyhogy szembe találkoztunk nem piszkáltak de reflexből rörtön padlóig nyomtam a gázt a béjemwének csak az a baj hogy rörtön elforgatta a gumit ugyhogy füstölő gumikkal mentem el meletük na ez a babletykóval nem nagyon fordulna elő
ez egyik egy gyönyörű metálkék,ami teljesen üzemképes és itt halkan megjegyezném,h menne a szemed színéhez ,rendkívül erős és megbízható motorral ,félelmetes gyorsulásra képes a gyári 2sebességes automata váltónak köszönhetően .a másik eredeti retrósárga ami alkatrészenként van almásládában (amit nem adok ennyié) az is szinte tökéletes csak egy szerető gazdi kellene neki ,rengeteg pótalkatrésszel nemdohányzó női tulajtól eladóak a kicsikék ,még most is fájó szivvel gondolok vissza az együtt eltöltött órákra és a rengeteg megtett kilóméterre a kocsma és a ház között .
ennyiért ez kihagyhatatlan ajánlat .csak ma ,csak neked .
Ennyi év után bevallom én is kipróbáltam a tesztkaravánon a cbr ezrest még 2004-be Miskócon.Ott annyi volt az egész,miután aláírtuk a papírt,hogy 20 perc múlva hozd vissza.-és már dobták is a kulcsot. Szikszó felé meg is volt hajtva rendesen.
ennyiért ez kihagyhatatlan ajánlat
Pfff,stoner KO.
Pipi mivan a hógász versennye?
miért tartanak esernyőt?
van egy pár javitásra szorulo autó is a bratyomnál ha gondolod
legalább szerzel egy kis tipusismeretet is