Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha kell,mehetsz érte bármikor .
hát az sajnos nincs
és ha tolom biciglinek számit remélem extrák vannak előre forgó kerekek,szőrös gumi stb
Harcos verseny volt,tetszett!Csak kár,hogy nincs ott a kawa!
kb nekem is a kocsmától a házig kéne mert a tegnap a sünök a rossebet hozták rám mert kijöttek 1 kis heji balhé miatt ugyhogy szembe találkoztunk nem piszkáltak de reflexből rörtön padlóig nyomtam a gázt a béjemwének csak az a baj hogy rörtön elforgatta a gumit ugyhogy füstölő gumikkal mentem el meletük na ez a babletykóval nem nagyon fordulna elő
a nyalókás fiu nagyot alkotott
ez egyik egy gyönyörű metálkék,ami teljesen üzemképes és itt halkan megjegyezném,h menne a szemed színéhez ,rendkívül erős és megbízható motorral ,félelmetes gyorsulásra képes a gyári 2sebességes automata váltónak köszönhetően .a másik eredeti retrósárga ami alkatrészenként van almásládában (amit nem adok ennyié) az is szinte tökéletes csak egy szerető gazdi kellene neki ,rengeteg pótalkatrésszel nemdohányzó női tulajtól eladóak a kicsikék ,még most is fájó szivvel gondolok vissza az együtt eltöltött órákra és a rengeteg megtett kilóméterre a kocsma és a ház között .
ennyiért ez kihagyhatatlan ajánlat .csak ma ,csak neked .
müködnek,vagy tejes ládában vannak
10ért adok kettőt ,hozzád közel van menj elérte .
mert nincs lámpálya
A gp előtt nekem is szaggatott,de már nem.
Pfff,stoner KO.
gyerekek pipi még mindig a halboltnál áll sorba hogy holnap a fényképeivel szédítsen?
na nekem megy az ingyen tv-vel csak az asszony a cinemax-on nézi a két buzi vigjátékot
éééééétem a babletykóra vevő vagyok hogy ne legyek már gyalog kakukk
Pannyon korlátlan mobilnet .huzzam az annyukba .
nem 3 motorom van meg egy babettám ,de mocim az nincs,volt egy (szuzuki Rm125) de eladtam .
Tökéletes.
mert köpködnek a közönségből . a digisport nektek nem szaggat ? mert nálam nézhetetlen .
Csak!
Héló, héló, héló...........
Pipi mivan a hógász versennye?
nem esik,nem süt a nap,
miért tartanak esernyőt?
MotoGP
Ennyi év után bevallom én is kipróbáltam a tesztkaravánon a cbr ezrest még 2004-be Miskócon.Ott annyi volt az egész,miután aláírtuk a papírt,hogy 20 perc múlva hozd vissza.-és már dobták is a kulcsot. Szikszó felé meg is volt hajtva rendesen.
Holnap doki,ha kiir akkor már jöhetsz is
van egy pár javitásra szorulo autó is a bratyomnál ha gondolod
legalább szerzel egy kis tipusismeretet is
Mikó mennyekk?