Te meg ki vagy?
Ha véletlenül a cimborám, akkor meg mi a fasz ez az új név?
Nem olvastam vissza, de ha valakinek új, akkor motogp élőben, ingyen reg után: http://digisport.hu/live
Egyébként összerakva össze van az, gondolom szeki keze vastagon benne van, de festés nélkűl árulni
Mit mondasz a leendő vevőnek? Karc és sérülésmentes?
Bár még olyan is lenne aki elhinné, hisz még mindíg van olyan is aki az mszp-nek is hisz még na éjfélre kiderül mennyien...
Egyébként előzetesen két dátum jöhet szóba május 15-16
vagy május 29-30 Nagy szerepe lenne a jóidőnek, mert ti papírok eláztok esőben... Sajnos olyan biztos nem lesz, hogy mindenkinek megfeleljen, mert ilyen a mesébes sincs...
Tudok
Nincs még fix időpont, de amikor már igazán jó idők lesznek május közepe felé terveznék egy fórumos bulit
Helyszín: tiszakécskei családi nyaralónk
Főzős, beszélgetős isszós bulira gondolnék ottalvós. A férőhelyek száma ugyan korlátozott, de jó időben már ha hoztok magatokkal polifómot bent a nyaralóban a földön is el lehet majd héderelni.
Megjelenés: motorkerékpárral Bogyesz lehet a ritka kivétel reméljük addig szánalomból Zsuskát is átengedi a vizsgabiztos autóvezetésből...
Röviden ennyit majd a dátum közeledtével pontosítunk, sört, bort, kaját én állom... Előtte kunmadáron még ugyis találkozunk szerintem néhányan...
Ha véletlenül a cimborám, akkor meg mi a fasz ez az új név?
Nem olvastam vissza, de ha valakinek új, akkor motogp élőben, ingyen reg után:
http://digisport.hu/live
Mit mondasz a leendő vevőnek? Karc és sérülésmentes?
Bár még olyan is lenne aki elhinné, hisz még mindíg van olyan is aki az mszp-nek is hisz még
Ráhibáztál pipi
A főnököt "apu"-nak hívjuk
Persze a tudta nélkül
jaj
vagy május 29-30 Nagy szerepe lenne a jóidőnek, mert ti papírok eláztok esőben...
Szóval időpontot időbe kitalálni!
stipi-stopi 1 kétágyas fekhely
majd viszünk valami hazait
Nincs még fix időpont, de amikor már igazán jó idők lesznek május közepe felé terveznék egy fórumos bulit
Helyszín: tiszakécskei családi nyaralónk
Főzős, beszélgetős isszós bulira gondolnék ottalvós. A férőhelyek száma ugyan korlátozott, de jó időben már ha hoztok magatokkal polifómot bent a nyaralóban a földön is el lehet majd héderelni.
Megjelenés: motorkerékpárral
Röviden ennyit majd a dátum közeledtével pontosítunk, sört, bort, kaját én állom...