Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most olvasom pipi írását ha május 29 én lesz a tali akkor csak délelőtre nevezek be mert az nap leszek 40 és családi buli lesz
Te meg ki vagy?
Ha véletlenül a cimborám, akkor meg mi a fasz ez az új név?
Nem olvastam vissza, de ha valakinek új, akkor motogp élőben, ingyen reg után:
http://digisport.hu/live
Egyébként összerakva össze van az, gondolom szeki keze vastagon benne van, de festés nélkűl árulni
Mit mondasz a leendő vevőnek? Karc és sérülésmentes?
Bár még olyan is lenne aki elhinné, hisz még mindíg van olyan is aki az mszp-nek is hisz még na éjfélre kiderül mennyien...
Ja elég bátran verted neki az első kanyarban ,poros szar úton
Mi az hogy zozo gyerek?Te rossz bankrabló. Ma is valami kölcsönkért motorral jöttél át.
Lehet Kanárié volt a motor, mindenesetre egy kanári színeiben pompázik...
hogy lehet ezt így összerakni,jajjjjjj
A rossz hírrel?
Fazi! Ha vagy a fórumon akkor üzenem hogy kedd reggel 8-körül ott vagyok!

Ráhibáztál pipi
A főnököt "apu"-nak hívjuk
Persze a tudta nélkül
Na,nekem pl.mindkét időpont jó mert pont pihis leszek mindkét hétvégén
Én inkább "annyit ér"-t mondanék...
a tankja telit mutat "már megéri"
Kapucnyi, meg "megkímélt" állapotú gépet árul "extra színkompozícióban"
jaj
Egyébként előzetesen két dátum jöhet szóba május 15-16
vagy május 29-30 Nagy szerepe lenne a jóidőnek, mert ti papírok eláztok esőben... Sajnos olyan biztos nem lesz, hogy mindenkinek megfeleljen, mert ilyen a mesébes sincs...
Vagy inkább megmondom én:Május 14-16 között pont pihenős vagyok! Na mit szólsz hozzá pipi?
Igaza van a cimbinek!Én is folytonos 4 műszakba nyomom.
Szóval időpontot időbe kitalálni!
Szombat-vasárnap lesz. Legyél kemény vazz, mond a főnöködnek, hogy hétvégén még apádnak sem dolgozol nemhogy neki...
Azé időbe kéne szólni,mert a 2-3 műszakosoknak/már aki/időben szólni kell a szabiért ám!
oksi!
stipi-stopi 1 kétágyas fekhely
majd viszünk valami hazait
Ez jól hangzik pipi!
Tudok
Nincs még fix időpont, de amikor már igazán jó idők lesznek május közepe felé terveznék egy fórumos bulit
Helyszín: tiszakécskei családi nyaralónk
Főzős, beszélgetős isszós bulira gondolnék ottalvós. A férőhelyek száma ugyan korlátozott, de jó időben már ha hoztok magatokkal polifómot bent a nyaralóban a földön is el lehet majd héderelni.
Megjelenés: motorkerékpárral Bogyesz lehet a ritka kivétel reméljük addig szánalomból Zsuskát is átengedi a vizsgabiztos autóvezetésből...
Röviden ennyit majd a dátum közeledtével pontosítunk, sört, bort, kaját én állom... Előtte kunmadáron még ugyis találkozunk szerintem néhányan...
Valami májusi banzairól beszélt zozo gyerek Te tudsz valamit?
Régebbi ZX6-os tükreim vannak 6000Ft/pár.