Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van neki sedu csak el kéne jönnöd de csak meg beszélt időpontra mert mellette a auto mentőzik és nem mindig ér rá de osszehozom neked ha kell
Eszek aztán rakok fel róla képeket, hátha jó.
nem jóóóóóóók azért köszke
Mikor viszed amúgy? Tükör nélkül, karcosan (magamra borítottam a Tiszaparton, a vizes homokos úton), hangosan mehet? A többi jó
a fékek is most lettek reá szegelve na meg tárcsák
Az első sárvédő beszarás. Rengeteg munka van benne! Nem kell neki egy radiális fék?
Szeki most ha el tudsz jönni érte a garázshoz megmutatom! Picit kocka alakúak. 1 pár, az üveg is bennük van.
Az enyémről is készültek műtermi képek csajjal a tetején, egyszer átjöhetsz megnézni, de nem publikusak. Meglepetés volt az esküvőmre.

A gumi remélem nem 220-221 mert az hátul úgy csúszik, mintha jégen mennél. Alig bírtam a szezon elején egy ilyennel 200 km-t lemenni, most soft slick van fenn újra. Ez egy álom. 400 méter után már nem nagyon forog el a kerék, inkább az elejét emeli
a dunántúlon már nem esik, csak itt keleten, de jön a következő adag
nem a lámpa miatt nem lett első, a motor festése húzta le az amúgy jó összképet, a lámpa belsejét én kukáztam ő épített üvegszálból köré házat
Walki autószervíz Orosháza Bajcsy ut vége Tótkomlós felé.
9000 HUF cakk-pakk
Reggel viszem,délután hozhatom
megvan még a kawa tükröd zx 6 ra, és milyen régi?
Ha rakott volna rá egy széria Z1000 fejidomot+ lámpát még első is lehetett volna. Elég megszállott a barátod, minden évben 2X átépíti a vasat! Azt hittem csak nekem megy el néha az eszem, de őt nehéz lenne űberelni.
El ne menjél, végre egy motor, ami megy és nem kell hetente szétborítani
Ott nem a gumival van baj első sorban! Kivéve ha sokat egykerekezel, de az a régi kilencessel nehéz. Van egy olcsó Pilot road (3K) 120/70/17, majd rakok fel képeket.
Kérdezd már meg légy szíves, hogy Yaris II-höz ért-e? Rosszul számol az órája, túl sokat mutat
Ami nem romlott el ne javítsátok meg!
Azt láttam, hogy a puncimágnest nem hagyták le róla.
műtermi képek is készültek róla, azt mondta a cimbi beszarás milyen képek lettek, a műterembe még az érdeklődők is utánuk mentek, persze sok csaj is
Hol vizsgáztatsz? Nekem nem tudsz? Meg vagyok itt lőve, kocsit tudnék 4 helyen is, de motort ott nem lehet.
OK!
Köszönöm, ha metz akkor M3.