Az enyémről is készültek műtermi képek csajjal a tetején, egyszer átjöhetsz megnézni, de nem publikusak. Meglepetés volt az esküvőmre.
A gumi remélem nem 220-221 mert az hátul úgy csúszik, mintha jégen mennél. Alig bírtam a szezon elején egy ilyennel 200 km-t lemenni, most soft slick van fenn újra. Ez egy álom. 400 méter után már nem nagyon forog el a kerék, inkább az elejét emeli
Ha rakott volna rá egy széria Z1000 fejidomot+ lámpát még első is lehetett volna. Elég megszállott a barátod, minden évben 2X átépíti a vasat! Azt hittem csak nekem megy el néha az eszem, de őt nehéz lenne űberelni.
Ott nem a gumival van baj első sorban! Kivéve ha sokat egykerekezel, de az a régi kilencessel nehéz. Van egy olcsó Pilot road (3K) 120/70/17, majd rakok fel képeket.
A gumi remélem nem 220-221 mert az hátul úgy csúszik, mintha jégen mennél. Alig bírtam a szezon elején egy ilyennel 200 km-t lemenni, most soft slick van fenn újra. Ez egy álom. 400 méter után már nem nagyon forog el a kerék, inkább az elejét emeli
9000 HUF cakk-pakk
Reggel viszem,délután hozhatom