Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ebben igazad van pipi élve kell megvenni és othol levágni
Amúgy a nyáron össze fogjuk hasonlítani a tieddel, szerintem 400 méteren a könnyebb motorom jobban fog gyorsulni, illetve a ringen is megnézzük ki ér hamarabb körbe. Esetleg a Mátrában is összehasonlíthatjuk a motorjainkat
Pipi már nem szeles a Z! Feljebb emeltem a fejidomot 5 centivel, így 200-nál még nem törik ki a nyakam. Kényelmesen ülök, tudom, hogy normálisan karban volt tartva a motor, ismerem az előéletét. A zx10 futómű és fék nagyon sokat változtatott a motoron!
Lassan megkapja a ZX10R injektorokat és a felső radiális fékeket is. Megvan hozzá a merci kompresszor is, de az szerintem nem fog belekerülni.
A disznót nem én nevelem idióta Nem érné meg, meg ganyézni kéne állandóan...
a disznó is szereti ,és jó izmos lesz tőle,mint Fazi kutyája .
Ha akarnám nekem is tele lenne, de én még azt is nagyon útálom aki a halat szereti
tavaly egyetlen egyet sem, de tavalyelőtt nem is tudom milyen meggondolásból öt pontyot vittem haza(kb 1 kg) tehát nem nagyot. 4-et a sógórnak adtam, mert kellett a hely a disznótórhoz.
Én a fogott halaimat visszaengedem vagy annak adom(ha elkéri) akivel épp horgászok...
idomok kész vannak már ?
a csodacsukákat én sem láttam ,de azt igen,h tele volt a nagy fagyasztóládája hallal .
Ez ebben a formában nem igaz
A legtöbb halat én fogtam a versenyen
Viszont a kilók győztek a darabszám felett
Mondtam is nekik, hogy most a jó szívem miatt előzékeny voltam velük szemben, kivételessen hagytam a többi sporit érvényesülni...
A Fazi pecájáról meg annyit én még mindíg nem láttam azokat a múltkori csukás képeket, vagy romlana a fényes memóriám?
mondd meg nekik ,h te egy igazi sporthorgász vagy és csak a verseny miatt fogod a halakat .te csak a minőségre és nem a mennyiségre mész . Fazi meg egy húshorgász aki titokban hálóval orvhorgászik . .
Na elkelt a 10-es Ez jó hír a rossz az az, hogy marad a gyenge és szeles z.

Horgászversenyeken a grammok és pontok számítanak, nálunk ez csak egy amatőr tagi verseny, de nemzetközi világversenyeken ekkora hlakat fognak feeder vagy rakós kategóriában...
Pipi ezeket csalinak fogtad merítő hálóval?
A méreten aluliakat vissza kell dobni nem?
Az automata váltósat át lehetett állítani bicikli üzemmódba, a 2 sebességeset nem tudom, de az a jobb választás. Ha piásan biciklizel azért is megbasznak!
Igen, 960-at adtak érte. A srác jól viselte a motorozást a hátsó ülésen, én már pofán vertem volna magamat érte

A párom jól van, néha görcsöl, mert nem vesz be napi 3 magnéziumot, csak egyet, meg néha banánt, de abban inkább csak cink van
Pont most félidős terhes. Örül, hogy eladtam a motort, elég gyilkos gépezet. Mondjuk 2 személy már rendesen megfogta, így már csak úgy ment, mint a Z1000 1 személlyel. Gixer után váltott jobb motorra a srác!
Muszály volt aki nem fogott halat annak picsánrúgás járt...
Jó reggelt mindenkinek. Ma is eláztam a változatosság kedvéért.
Tessék drukkolni erikának ma vizsgázik
45perc alatt ennyi halat kifárasztani , .
le a kalappal ,én ennyi hal lal nem álltam volna a mérleghez .
Mivel pontyból nulláztam, ezt az utolsó 45 percben fogtam
70 dkg-val 28-ból 21-ik lettem...
még jó,h rá lehet nagyítani a képre csalihalfogó versenyen voltál . .
Zozokám nem a halboltnál állok sorba
32 db halat fogtam
A képről hiányzik néhány az még a vödörben van...
No. 3
Jo reggelt trogerek
2-ik
első !
NO.:1 .
személyesen személyesen ,olyan vagy már mint a drogosztály beépített embere , .
oké de majd személyesen nehogy baj legyen mert látod ilyenek a cimbik csak kár hogy a részleteket nem irják http://feedproxy.google.com/~r...