Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

basszus,de hülye vagyok én magamnak csinálom
jimy!
SEGITS NEKEM IS!
Moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci moci
ekőtt a NAGY züd aszony hogy viseli a gömbölyödést?
majd akko benyomok valamit vagy verem a redőnyt
szintén gyalog kakukk
Igen! Én még a hátulját is megemeltem emellett, de mi sokat használtuk 2 személlyel is a motort.
A zx10-nek sem ártott volna ez a művelet 2 személynél, mert már 1/3-ad gázra is emelgette az elejét 50-nél
action 13nak már nincs mocija .
Action13 a mocijával szokott csengetni.
Nincsen csengőm baszod.
Telefonájá......
Talma 9 ik
majd csengetek
Akkó, ha mán pöstön vagy látogassá meg.
Márminthogy ha lejjebb van az eleje?
elkopnak a csavarok ennyi felesleges szétszedéstől .
Pipi van egy eladó főfékmunkahengerem pár éves hibátlan,csak fel kell tenni ,ha érdekel szójjál .
Az hagyján, még házhoz is jön kiszállási díj nélkül...
Pipi ne a rozsdás motoroddal törődj hanem velem itt vagyok pesten ugyan is gyalog eddig értem de ha már itt vagyok gondoltam szavazok de sorban állás van van tea meg pogácsa !a Bocskai uton még kb 2 óra kaja legyen
Ezt már mondom vagy 2 éve...

Eladtam a ződ motort. A srácot elvittem egy mesekörre, leszálltunk és megírtuk a papírokat.
Szakember
Kojot! A szííp motorkerékpár az ez jimy karban is tartja nekem rendszeressen Minden héten leveszi a fékeket, hogy be ne rozsdáljanak a csavarok
Én nem mennék,van tapasztalatom próbakörről
Mikor vittem a 600RR-t,jött velem a faszi külön motoron.Ment előttem,se előzni nem lehetett,se jobban megrángatni a szarvát
Mikor az SP-2-t próbáltam,akkor meg csak a városban mentünk kicsit,oszt annyi/B.csaba/
Ja,ráadásul fizetni kellett 1000.-Ft-ot a benyáért.
Monnyuk ez nem most volt,kb:4 éve
Vegyed is ki,jön a jóidő,mostmá jobban isznak a piások,lesz lóvé benyára nem?
Mikor van ez a honda nyílt nap ingyé új gépeket megkergetnék énis
Csak próbálom.Most indulnak Talmáék
Áruló!
cbr 1000 ra meg cbr 600rr