Na látod Klackó te is pontossan tudod, hogy hátránnyal is jár ha valaki olyan jóképű és kidolgozott felső testű mint mi ketten vagyunk tapasztalatból beszélsz ez tisztán látszik...
Na megtaláltam. Eszembejutott a ti dátumotok a bolondok napja...
Tehát itt a szentírás, feleim ekép cselekedjetek:
Eksön ez még nincs szabályban mert nem adtam ki de mivel tetszik támogatom az ötletet.
Akkor röviden ismertetném a 2010. 04. 01.(bolondok napja, ez a ti napotok lesz) A reggeli bejelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
TEHÁT:
Bejelentkezni
- mindíg a tárgyi napon 03.30-tól lehet
- a sor elején, jól látható értelem szerűen a következő sorszámmal lehet pl. 1,2,3,4 stb.
-ha egy óra időtartam eltelik, amíg nincs soronkövetkező bejelentkező, akkor a következő helyezet is az előző bejelentőt illeti ha ezt igénybe veszi. (nyílván az első három helynél van jelentősége)
- zárórendelkezések: minden vitás kérdésben forduljatok bizalommal hozzám...
megértelek!egy nős embernek nagyon gáz lehet,ha a fiatal csajok zaklatják állandóan!
na,kilépek a szomszéd italdiszkontba!lehet kapni monster energy drinket!
kawasakis ital!
Maradjunk a maps-nél Tudod a zaklató modellcsajok akik olvassák a fórumot nem akarok hónapokig szerelmi vallomásokat hallgatni a privát telómon ugye érted...
sziasztok!
pipi!itt nyomják a közlönyt Lajosmizsén!utána nézessek,hogy hogy is szól pontosan a bejelentkezési törvény?
a telefonom meg lemerült!pont az előbb hivott valaki,mikor is elsötétedett rajta minden!
(ez a cég egyik mobil elérhetősége is,ugyhogy nem is baj,legalább ez nem csörőg már állandóan!)
nagyjából tudom hova kell mennem,iwiwen ott a cimed,és google maps pedig a barátom!
de ha nem nagyon nagy a lebukás,és a zaklatás veszélye,akkor ide is megirhatod a tel.számodat...
Szép napot minden koránkelőnek miért nem csicsikáltok még? Minnyá megyek a gummáshoz kap a kicsike szép új papucsokat végre megyek kicsit nyomom még a kreszt hétfőn vizsga
Nem nem Jimy 3:30-tól van viszont teve elhamarkodta 3 percel valóban ez elkerülte a figyelmem ígyhát én 3-ik vagyok, az 1-ső insi 2-ik fazi ez a mai sorrend...
Jó reggelt!
A jelenlegi jogszabályok szerint a reggel 4 utáni bejelentkezés az érvényes. § pipifax első törvény, első bekezdés, első pont.
Tehát a fazi az első, pipi a második, sedu a harmadik.
De mivel, § pipifax második törvény, első bekezdés, első pont, kimondja, hogy sorszámokat kell használni ezért egyedi elbíráláls alá esnek.
Szerintem a helyzet mivoltára való tekintettel, a jelen esetben ettől (sorszámok) eltekinthetünk.
Tehát itt a szentírás, feleim ekép cselekedjetek:
Eksön ez még nincs szabályban mert nem adtam ki de mivel tetszik támogatom az ötletet.
Akkor röviden ismertetném a 2010. 04. 01.(bolondok napja, ez a ti napotok lesz) A reggeli bejelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
TEHÁT:
Bejelentkezni
- mindíg a tárgyi napon 03.30-tól lehet
- a sor elején, jól látható értelem szerűen a következő sorszámmal lehet pl. 1,2,3,4 stb.
-ha egy óra időtartam eltelik, amíg nincs soronkövetkező bejelentkező, akkor a következő helyezet is az előző bejelentőt illeti ha ezt igénybe veszi. (nyílván az első három helynél van jelentősége)
- zárórendelkezések: minden vitás kérdésben forduljatok bizalommal hozzám...
válasz erre előzmény
na,kilépek a szomszéd italdiszkontba!lehet kapni monster energy drinket!
kawasakis ital!
pipi!itt nyomják a közlönyt Lajosmizsén!utána nézessek,hogy hogy is szól pontosan a bejelentkezési törvény?
a telefonom meg lemerült!pont az előbb hivott valaki,mikor is elsötétedett rajta minden!
(ez a cég egyik mobil elérhetősége is,ugyhogy nem is baj,legalább ez nem csörőg már állandóan!)
nagyjából tudom hova kell mennem,iwiwen ott a cimed,és google maps pedig a barátom!
de ha nem nagyon nagy a lebukás,és a zaklatás veszélye,akkor ide is megirhatod a tel.számodat...
Ha 4 előtt is lehet sorszámot húzni(1-est),akkor ilyenkor is!
A jelenlegi jogszabályok szerint a reggel 4 utáni bejelentkezés az érvényes. § pipifax első törvény, első bekezdés, első pont.
Tehát a fazi az első, pipi a második, sedu a harmadik.
De mivel, § pipifax második törvény, első bekezdés, első pont, kimondja, hogy sorszámokat kell használni ezért egyedi elbíráláls alá esnek.
Szerintem a helyzet mivoltára való tekintettel, a jelen esetben ettől (sorszámok) eltekinthetünk.