Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na látod Klackó te is pontossan tudod, hogy hátránnyal is jár ha valaki olyan jóképű és kidolgozott felső testű mint mi ketten vagyunk tapasztalatból beszélsz ez tisztán látszik...
Na megtaláltam. Eszembejutott a ti dátumotok a bolondok napja...
Tehát itt a szentírás, feleim ekép cselekedjetek:

Eksön ez még nincs szabályban mert nem adtam ki de mivel tetszik támogatom az ötletet.
Akkor röviden ismertetném a 2010. 04. 01.(bolondok napja, ez a ti napotok lesz) A reggeli bejelentkezéssel kapcsolatos szabályozást.
TEHÁT:
Bejelentkezni
- mindíg a tárgyi napon 03.30-tól lehet
- a sor elején, jól látható értelem szerűen a következő sorszámmal lehet pl. 1,2,3,4 stb.
-ha egy óra időtartam eltelik, amíg nincs soronkövetkező bejelentkező, akkor a következő helyezet is az előző bejelentőt illeti ha ezt igénybe veszi. (nyílván az első három helynél van jelentősége)
- zárórendelkezések: minden vitás kérdésben forduljatok bizalommal hozzám...

válasz erre előzmény
Azt Pipinek írtam!
nem vagyok vállalkozó,csak alkalmazott!igy meg más a nézőpont is...
megértelek!egy nős embernek nagyon gáz lehet,ha a fiatal csajok zaklatják állandóan!
na,kilépek a szomszéd italdiszkontba!lehet kapni monster energy drinket!
kawasakis ital!
Akkor ne panaszkodj,maradj csak menő vállalkozó!
Nem
Van segédsegédje felvétel,érdekel?
Maradjunk a maps-nél Tudod a zaklató modellcsajok akik olvassák a fórumot nem akarok hónapokig szerelmi vallomásokat hallgatni a privát telómon ugye érted...
sziasztok!
pipi!itt nyomják a közlönyt Lajosmizsén!utána nézessek,hogy hogy is szól pontosan a bejelentkezési törvény?
a telefonom meg lemerült!pont az előbb hivott valaki,mikor is elsötétedett rajta minden!
(ez a cég egyik mobil elérhetősége is,ugyhogy nem is baj,legalább ez nem csörőg már állandóan!)
nagyjából tudom hova kell mennem,iwiwen ott a cimed,és google maps pedig a barátom!
de ha nem nagyon nagy a lebukás,és a zaklatás veszélye,akkor ide is megirhatod a tel.számodat...
Szép napot minden koránkelőnek miért nem csicsikáltok még? Minnyá megyek a gummáshoz kap a kicsike szép új papucsokat végre megyek kicsit nyomom még a kreszt hétfőn vizsga
Klackónak nem bírtam ekűdeni a telószámom biztos valami berhelt telefonja van na majd még próbálom
Ki kéne keresni a múltkori szabályt amit írtam de mikó lehetett az mán de tuti 3:30
3,30 akkó nem ártane frissíteni a közlönyt!
9363 meg hagyjuk az életében sem volt dobogón Biztos kifárasztja a háromműszakos munkarend a gyárban...
Nem nem Jimy 3:30-tól van viszont teve elhamarkodta 3 percel valóban ez elkerülte a figyelmem ígyhát én 3-ik vagyok, az 1-ső insi 2-ik fazi ez a mai sorrend...
Akkó, ha Tevagyakirály, akkó ez is érvényes.
A szabályok azért vannak,hogy megszegjük őket!
Ha 4 előtt is lehet sorszámot húzni(1-est),akkor ilyenkor is!
Felség, ezt vártam!
1. Én!
Nakiakiráááááály !
Jó reggelt!
A jelenlegi jogszabályok szerint a reggel 4 utáni bejelentkezés az érvényes. § pipifax első törvény, első bekezdés, első pont.

Tehát a fazi az első, pipi a második, sedu a harmadik.
De mivel, § pipifax második törvény, első bekezdés, első pont, kimondja, hogy sorszámokat kell használni ezért egyedi elbíráláls alá esnek.

Szerintem a helyzet mivoltára való tekintettel, a jelen esetben ettől (sorszámok) eltekinthetünk.
Aludni? Sedu napi 4 óra alvás bőven elég Inkább patanj motorra gurulj el te is, legalább mámma nyomhatsz egy 500-ast
Jó reggelt! Nem tudtok aludni?
Egyébként most itt nálunk derült ég van, mondjuk ablakon keresztül nem látom hány fok van