Az asszony is ezzel basztat,..... ,jáááájjj.Má 5-ször megjártuk vóna ezt szajkózza egyfolytában
bezzeg ha elkapna az eső,vinnyogna hogy:ájjunk meg-ájjunk meg
Csá csumi!
Milyen idő van arrafele pipi?
Itten elég borongós,néha szemerkél az eső,de nem vészes.
Azé kérdem ,hogy el -e merjünk indulni
Jimyék mivel mentek?
itt már esik bassza meg!tényleg mindig hétvégére jön a szar idő!
remélem május elsejére jó idő lesz,mert Kunmadarasra nagyon mehetném van!az időkép.hu előrejelzése szerint pont ideális idő lesz akkor.addig azonban még sokat változhat.tapasztalat az,hogy olyankor vagy dög meleg van,vagy hideg,esős...
itt az italdiszkontban 300ft a fél literes!
szerintem a bomba finomabb,ez nekem kicsit olyan émelyitően édes...
van belőle más fajta is,azon olyan sárga csikok vannak,állitólag valami narancsos.
na,ennyit a tervről!mostmár azt is pontosan tudom,hogy nem megyek hozzátok pipi!sajnálom,de bejött amitől tartottam,és délután szerelés lesz!van egy másodállásom is,ahol van egy csomó gép,és mindig bedöglik valamelyik...ma egy caterpillar lesz a soros,tegnap volvo bm,meg szét van szedve egy zettelmeyer nagy dög is,ami a jövő héten vár ránk...és ez mind sürgős,mert mennének dolgozni!aki ott tud lenni,azoknak jó szórakozást,és remélem az idő is kegyes lesz hozzátok!
bezzeg ha elkapna az eső,vinnyogna hogy:ájjunk meg-ájjunk meg
Habár még nem ért ide.................
Akinek jóóómegy,aztakurvaéletbe
Mi még asszonnyal megyünk tovább, szavazunk holnap, és utána megyünk pestre.
Szobamotoros,he?
Te mivel menté mi?Na haggyá máááááá
Itt vagyunk pipinél, nagyon finom ebédet kaptunk!
Szobamotorosok fétek az esőtű?
Maradunk a seggünkön
Pedig mostanra összeállt a ződség
Futómű:mintha nem is a régi motoromon ülnék
Még jó,hogy tegnap kimotoroztam magam,már itt is esik...
Milyen idő van arrafele pipi?
Itten elég borongós,néha szemerkél az eső,de nem vészes.
Azé kérdem ,hogy el -e merjünk indulni
Jimyék mivel mentek?
remélem május elsejére jó idő lesz,mert Kunmadarasra nagyon mehetném van!az időkép.hu előrejelzése szerint pont ideális idő lesz akkor.addig azonban még sokat változhat.tapasztalat az,hogy olyankor vagy dög meleg van,vagy hideg,esős...
szerintem a bomba finomabb,ez nekem kicsit olyan émelyitően édes...
van belőle más fajta is,azon olyan sárga csikok vannak,állitólag valami narancsos.
Jimyék már itt vannak remélem tud még valaki jönni bár az időjárás kérdőjel