Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Uzsorás!
9363 Na ezé a balegyenesé meg felárat is számolunk
Ha reggel indultál panyoláról Bogyesz akkor kb. Fehérgyarmatot már el is hagytad A maradékot lefagyasztjuk neked legalább két hét múlva is ehető marad...
Rossz lehet neked Jimy
Na mindegy a kamerás trükköt pézé áruljuk, hogy visszajöjjön a kamera meg a kártya ára...
Jó estét!
Pipi má megin enni meg inni kő.
Milyen meccs lesz?
úgy látszik mindenki készül az esti mecsre és sehol senki
pipi kajából hagyni,montam hogy gyalog megyek
Jó reggelt emberek.Történt valami említésre méltó.Hallom Pipi ingyen konyhát kezdett üzemeltetni
Na,írjad,oszt majd utalunk,ha el nem felejcsük!
Máskor öltözz be rendesen,ha motorra ülsz!
Vannak azért bátrabbak is

És pipi a papucsrájder kékvér gépén...
Hmmmm,jól néz ki,egészségetekre!
Ami késik,nem múlik pipike!Bepótoljuk,nagy a belem
Na papír és divatmotorosok ebből maradtatok ki:
Na a minikamerásoknak nem kevés pézé elárulom, hogy lehet használni, konvertálni, feltőlteni a filmeket a Jimy csak addig küzdött, míg kihekkelte...
Azé csak karikáztunk 1-et délután az eső után felszáradt az út.
Jó neked Sedu, hogy hétköznap tudsz motorozni, én akkor próbálom megkeresni a hétvégére való benyát...
Hát nem
Pipi barátom én nem szeretek hét végén motorozni, olyankor nagyon sok kalapos sofőr van az utakon (egyszer szombaton ütöttek el), illetve a rendőrök is szeretik a motorosokat igazoltatni a szombat-vasárnap. Saját magam osztom be az időmet, hét közben motorozok, a hét végén pedig dolgozom

Ha nem kell senkinek akkor a jövő héten felrakom a radiális főfékhengert a Z-re.
Legalább nem rohadnak be a csavarok,húúúú vazzze
Hogy all a cumó fazon?
Sziasztok
, ne igyatok többet szerelés előtt .
Jimy is papír gyerek kocsival Bár lehet azért mert inni jött, mert Eszter így legalább vezet
Persze a féket most is csak szétszedtük meg összeraktuk, mert Szeki úr Kuplunghoz küldött karmantyút...
Szeki a fékhez is tudsz?