Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kapa ,az meg mi? én városi gyerek vagyok ,nem értek a mezőgazdasági tevékenységekhez .(egyszer kapáltam közmunkán,de inkább hazaküldtek ) .
Jimyé megvan neked klakkó?
Ha nincs írj emilt ekűdöm, nem nyilvános, mert sok fiatal csaj sunyiba olvassa a fórumot, nem szeretnék zaklatás tárgyává vállni a következő hónapokra. Sz.r napi négy öt szerelmi vallomást végighallgatni...
Simán Eksön, majd lekötlek melóval úgyis a kertet rendezgettem délután, hogy nézzen ki valahogy ha jöttök, majd van még egy kis kapálnivaló azt megcsináltatom veled, panelból felüdülés egy kis szabadlevegős kertimunka...
lackó őszintén ez szartsem ér már bocccs öreg anyám,na az megmondja a valót ha kapálni kell,esni fog,ha jön a postás a nyugdijjal,napsütés lesz
meglátom majd!ha nem esik,átmegyek.majd egy tel.számot kérek,hogy el ne téveggyek abban a bonyolult kerszteződésben!
az ,h nem forog 13ezret,és alapjáraton lehet vele egykerekezni,6literes átlagfogyasztással .
Te Bogyesz azért lettél gyalogkakukk, mert nemhogy piássan vezetsz és a kocsma előtt tárolod az autót jó láthatóan, hanem még pofán is vered a közeget, ha szóvá meri tenni eme cselekményedet...
Te Jimy józanul el lehet viselni pipit ,biztos,h nem fogjuk bántani ,
........és mi fogott meg a buelben-ban
Majális, ha sör és virsli van kajál is.
illegális dolgok ,majd visszatérünk rá is,most dolgozók vagyunk ünnepünk a majális .
gratulálok többeközt ezért is lettem gyalogkakukk na de majd jövőre addig meg olvasgatom a mestereket,donorokat.....és a véneket
Jó írod csak el vagy szokva tőlle Azért gurulj erre, ha mégis meggondolod magad, milyen extra időt mond szombatra? Reggel a tv-ben csak lehűllésről volt szó esőkről nem. Az a pláne, hogy hétköznap mikor dolgozni kell, pazar idő van, mindíg hétvégére sz.rik be...
Kresz Géza ut kettő
Ez egyszerű, úgy, hogy jó nemadok semmit inni...
Aki motorozik nem szeszel...
kocsival is max. 4-5 sört merek meginni...
köszi a meghivást!át is mennék,,csak délután,mer délig dolgozom!viszont nem mutat valami jó időt az időkép.hu...
szivesen találkoznék már pár topiclakóval is!a motorom levizsgázott,reggel megyek érte! mikor vittem ki a vizsgabázisra,egy audi kóstolgatott,de ahogy a körforgóból kiértünk otthagytam mint a szart!bassza meg,hogy megy ez a motor,pláne igy elszokva tőle!csak azt vettem észre,hogy már 200-al megyek,oszt alig huztam neki...
Ejtsétek már azt a bulás témát Remélem Eksönnek a biooszi szuszkás haverja msn-en leírta milyen vacak egy szar lehet az...
BUELL azaz a neve is magába rejti,hogy FUELL szerintem ezért ez a nyílvánvaló hasonulás mert első időszakban az kell bele sok a második időszakban meg rá...
az a baj,h ha oda LEmegyünk akkor ,h bírjuk ki ivás nélkül
értem én Pipi olyan mintha az csak gondoskodni akarna rólunk na meg valjuk be őszintén....ugyesen pipál ülve
Szombaton a pipifax lakhelyén, cím: Lipótmező Elme Gyógy Intézet.
Jimy szerel én majd csak az asszonyt noszogatom, hogy főzzön valamit Nálunk vidéken szombaton. Bár az időt nem tudni milyen lesz állítólag, csak hidegebb lesz néhány fokkal annyi változik, bár ahogy ezek a húsvétra is megjósólták... két rozsdás öregasszony többet ért a meteorológiához, mint ezek szakembergárdástúl műholdastúl...
Nézzük má meg aszt a bulát, ö izé buellt.
Hogy tudjuk mi az ami nem kell, lehet olyan fasza, hogy megveszed, és féléven belül mindenki lecseréli a kilencesét buellre.
hol szerelsz ?mert Jimmyhez mindenképp megyek .
Szeva bogyesz Jimynek semmi fiatalos hozzáállása sincsen csak nyal nekünk fiataloknak, hogy ki ne útájuk...