Tudod nagyon fájdalmas műtét amikor eltörik kezed-lábad több helyen, hogy pár centivel hosszabbra forrjon össze úgyhogy nem kell az neked. Szeretett műtárgynak meg csak a jobb fele alkalmas már.
a pakolás annyit tesz, hogy a kikészített fürdőgatyát, törölközőt stb bedobom a hátizsákba, a többi a garázsban van, csak a megfelelő motorra kell rögzíteni, mert mint említettem, ez az egy kérdéses az indulásomban
Még nem pakoltál be? Mi már kedden összeraktuk a sátrat, alvófelszerelést, és a nehezebb cuccokat, mert azok mentek le kisteherrel csütörtökön. A Tamás tegnap bepakolta a maradékot a hátizsákba, hogy ma már ne kelljen az időt húzni, én meg ma pakoltam, mert én szabin vagyok.
Ja, meg szerdán kicsit személyre szabtuk a gépet: http://www.sportmotor.hu/motor...
Akkor jó utat lefelé, vigyi magadra, és ott találkozunk.
Hali! Te se kérdezted
Mivel nem az enyém, mert én már eladtam csak a srác is közben eladta a mociját a külföldi meló miatt, így nálam hagyta elpasszolni.
A két oldalidomot csak egyben akarja eladni, ami 2002-es. Mivel van már egy jelentkező őt megvárom, ha neki nem kell, akkor szólok Neked!
És még van egy benzintank is. Csak azért szólok, nehogy ezért is leb@sszál
Megvannak a motorhoz a sérült elemek, még az is lehet hogy valaki tudna belőle valamit csinálni, de nekem nincs erre energiám, ezért
inkább csere. Esetleg felrakom ide a képeket a sérült elemekről
hátha kellene valakinek.
Tudok segiteni újban! adatlap!
Meddig maradtatok? Milyen volt az idő reggel?
akad valakinek fölösbe egy kipufogó bilincse? Nem tudom, hogyan de sikerült ma elhagynom. (ZXR 750 J, 1992)
Ja, meg szerdán kicsit személyre szabtuk a gépet: http://www.sportmotor.hu/motor...
Akkor jó utat lefelé, vigyi magadra, és ott találkozunk.
3-ig meló, utána haza, pakolás és gyíííí
már ha beindul a kicsike , de ha nem akkor elfogóvadász
Mivel nem az enyém, mert én már eladtam csak a srác is közben eladta a mociját a külföldi meló miatt, így nálam hagyta elpasszolni.
A két oldalidomot csak egyben akarja eladni, ami 2002-es. Mivel van már egy jelentkező őt megvárom, ha neki nem kell, akkor szólok Neked!
És még van egy benzintank is. Csak azért szólok, nehogy ezért is leb@sszál
A kis dobozt megnézem holnap, hogy mi van benne.
Megvannak a motorhoz a sérült elemek, még az is lehet hogy valaki tudna belőle valamit csinálni, de nekem nincs erre energiám, ezért
inkább csere. Esetleg felrakom ide a képeket a sérült elemekről
hátha kellene valakinek.