Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leér róla a lábam, úgyhogy... tartsd meg, nekem karcos motor nem kő'.
Szia!

Tudok segiteni újban! adatlap!
Tudod nagyon fájdalmas műtét amikor eltörik kezed-lábad több helyen, hogy pár centivel hosszabbra forrjon össze úgyhogy nem kell az neked. Szeretett műtárgynak meg csak a jobb fele alkalmas már.
Há' mit keres a ZZR a kukában? Ne dobd ki, inkább add nekem!
A lelógó motorok még rendben vannak de milyen csúnya világ lehet a toi-toi-ban?
Meddig maradtatok? Milyen volt az idő reggel?
nem tudom miért hömbölgette meg õket ez a hülye telefon.
Ez este lehetett már, mert jól megvannak hömbölödve! : O))))
Ottan vannak a hetesek.
Egy szép H Balatonkeneséről:
ha csak nem vagy nagy mágus, akkor ott kell lennie a leömlőn vhol, persze lehet vki lelopta, de akkor meg az a mágus
Engem viszont a tank érdekelne
Sziasztok,

akad valakinek fölösbe egy kipufogó bilincse? Nem tudom, hogyan de sikerült ma elhagynom. (ZXR 750 J, 1992)
ja, meg nem viszek sok cuccot, mert nálatok lesz minden , most én fogok "belőletek" élni
a pakolás annyit tesz, hogy a kikészített fürdőgatyát, törölközőt stb bedobom a hátizsákba, a többi a garázsban van, csak a megfelelő motorra kell rögzíteni, mert mint említettem, ez az egy kérdéses az indulásomban
Még nem pakoltál be? Mi már kedden összeraktuk a sátrat, alvófelszerelést, és a nehezebb cuccokat, mert azok mentek le kisteherrel csütörtökön. A Tamás tegnap bepakolta a maradékot a hátizsákba, hogy ma már ne kelljen az időt húzni, én meg ma pakoltam, mert én szabin vagyok.
Ja, meg szerdán kicsit személyre szabtuk a gépet: http://www.sportmotor.hu/motor...
Akkor jó utat lefelé, vigyi magadra, és ott találkozunk.
most beszéltem uraddal
3-ig meló, utána haza, pakolás és gyíííí
már ha beindul a kicsike , de ha nem akkor elfogóvadász
Mikor indulsz? Mi kb fél 2 - 2 óra fele.
retró érzés
Mindkettő fajintos
Retro motor, retro ruha : O))
Ok!
Mindenképp szólj légyszi,különben irgumburgum
Hali! Te se kérdezted
Mivel nem az enyém, mert én már eladtam csak a srác is közben eladta a mociját a külföldi meló miatt, így nálam hagyta elpasszolni.
A két oldalidomot csak egyben akarja eladni, ami 2002-es. Mivel van már egy jelentkező őt megvárom, ha neki nem kell, akkor szólok Neked!
És még van egy benzintank is. Csak azért szólok, nehogy ezért is leb@sszál
Oksa! Fejidomra már van érdeklődő, ha neki nem fog kelleni akkor szólok!
A kis dobozt megnézem holnap, hogy mi van benne.
Szia! A mail cim: betabalazs@pr.hu

Megvannak a motorhoz a sérült elemek, még az is lehet hogy valaki tudna belőle valamit csinálni, de nekem nincs erre energiám, ezért
inkább csere. Esetleg felrakom ide a képeket a sérült elemekről
hátha kellene valakinek.