Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello,
ha valóban '99-es, akkor fekete vázasnak kell lennie!
ahogy leírtad az úgy normális, de azért menni is kellene vele fizetés előtt
Ha pesti v. Szolnoki vagy kozeli a 7r szolj es megleshetem, ha nem vagy biztos a dolgodban.
Melle lestem messzirol egy r t :-)

Azert lepodtem meg
Ki beszélt itt RR-ről amúgy?
"Kawa zx7r (1999)"

99ben tudtommal nem volt 7rr csak 7r a kettő ég és föld!
Amúgy van hazánkban eladó 7rr?

"mik azok az árulkodó jelek ezeknél a modelleknél amik arra utalnak hogy kivan a lelke "

Inkább árulkodó jel mi az rajtuk ami már nem 7rr alkatrész, hanem átrakott 7r cucc, mert így lófaszt se ér.
Ami hiba van 7r és 7rr tekintetben az nem sok, igazából ha nincs szarászegénykeverékig elkarburálva és nem nyelezték akkor nem lehet gond, különben a két belső hengernél repedhet a hengerfej.

"kicsi olajfilm volt a blokk alsó szekciója oldalán meg szemből..."

gpx750r/zx10 óta már könnyűfém a kinyomó pálca kawákon és kitud kopni a szimmeringnél! Aztán picit lecsurogni pici olajköd.

"hiányzott a hátső kerék fölötti müanyag sárvédő "

Mivel nincs is rajtuk már, mint a régi zxr nél, itt csak egy kis darabka van a rugóstag mögött.

Azt nézd meg minden eredeti 7rr cucc rajta e, ami nem azonos a 7r rel.
Üdv! Kawa zx7r (1999) vásárlásán töröm a fejem szeretném megtudni mik azok az árulkodó jelek ezeknél a modelleknél amik arra utalnak hogy kivan a lelke voltam meg nézni pöcre indult de emelőn sebeségbe kiengedett kuplungal ...(hogy miért? azt mondta hidegen így jobban indul, hát mondom legyen mert elv nem volt hetek óta beindítva amit elishittem a kipufogón lévő pókhálók miatt ) aztán elején kicsit ingadozott az alapjárat de pár másodperc alatt szépen beállt és utánna nagyon szépen duruzsolt 2-3 perc elteltével picit megrángattam neki de csak ovatosba 4-5 ezerig szépen járt nem rezget nem torpant aztán feljebb is jó volt nem hallotam rajta semmi különöset aztán vissza értem felfigyeltem egy hangra kipuf leömlők felől (sztemkifujt) és nagoyn rezgett a 2 es henger leömlője de ha lábujal(cipőbe) megtámasztottam el hallgatott a hang és a rezgés is ezen kivül más nem volt szembetünő hiányzott a hátső kerék fölötti müanyag sárvédő de az idomok rendszámtartó minden megvolt
,kicsi olajfilm volt a blokk alsó szekciója oldalán meg szemből...
Nagyon ipari ez gép!
Rsv mille felnik mennek bele. De nagyon nehezen akar összejönni ez a japán - olasz házasság :)
Ezer körül volt talán. Nem mondom, hogy nem jó ,de nem gondoltam vki ilyet megcsinal
ez szinte ingyen volt. mennyiert vetted a gyarit?
a 4db epphogy atlepte a kettoszamjegyu erteket es nem euroban
Sziasztok, nem ide vágó de hátha tudtok segíteni! AWS alufelni 7,5J16 H2 4x100 4db eladó,205/55x16 michelin energy saver nyári gumival szerelve. B vectrán használtam őket. 70000 Ft lenne az irányár.
A gyári olcsó pedig Nemrég cseréltem.
http://youtu.be/XE79B2a-56U
Jól áll ez a szín neki! Persze a gyári után!
Szép, ez mifajta felni?
Nyáron én is összefutottam vele kakucson, valami supermotosokat oktattak a Bitter Sanyival, kergettem őket egy darabig Guro piros hetesével, jó volt, bár a végén már majdnem vért pisáltam, hogy tartsam az iramot.
99% Köszi!
Belecsaptál a lecsóba rendesen!
Enyém is szépül :)

Csináltattam bele új O gyűrűket a karbiba(mielőtt megköveznél benya álló), bár biztos lesz a topikba itt olyan elfogult aki leköpködi, mert nem gyári..
Kapott jobb oldalra is fekete tükröt a piros helyett.
Ott figyel a polcon 4liter Bel-ray exs10w50 meg a filter.
Új(bontott) vezető ülés,láncvédő műanyag, víztartály feletti fedél, hátsó féknyeregbe a fedél, gázhuzalok, stb.

Hamarosan kap új gyertyákat, pipákat, teló perselyeket meg szimmering, féknyereg porvédők meg karmantyúkat.
Utánfutóm nekem is van. Zöld
Pöpec lesz a bringa!
Bird ! Akkor csak a pályázásra alkalmas gépeket hozd el :)az talán egy futóra rá fér :)azt meg tudok adni :)
Jó lesz!
Ápr 26.ra rakd össze :)
Bocsi! Legközelebb ilyesmi lesz szólok :)

Zsolti! VIPjegy alap! Eljössz?
Jaja spanok vagyunk :) szoktunk mecsselgetni Kakucson,meg gurulgatni erre-arra:) és az egyik fő támogatója a rendezvénynek...
A cikket is közössen raktuk össze az Eringen.De arról nincs pontos info ,h mikor jelenik meg az újságban ,de az anyag már a Superbike.nál van.