Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én oda megyek ahova ti, hogy elkenhessem a szátokat , de Hring valóban kisebb költségvetésű
Dec. 21. én dolgozom utoljára,és jan. 7. én először.Akár még nekem is jó lehet.Győr vagy Pöst 1re megy...PÍSZ
Dec 28 citadella 13kor,bukós hógolyózás. :)
mellékesen meg ne feledjétek a pohár csiszolást és a pólókat.
gerillapolo@freemail.hu
Nekem jóó 29 péntek 3ig dolgozok utána mehetünk szówal 5re hungaroring vagy 5re Győr
Lassan írtam.
Amúgy benne vagyok, ha mogyoród, vagy pest, de győr nekem messze van, szombaton korán kelek meló miatt..
Naaa neee mooondd. Ha lejjebb nézel,korrigáltam.
29.-e szombat.
Jobban mondva 28-a péntek. Nem ártana megérdeklődnöm mikor dolgozok ünnepek között...
29én pénteken mit szóltok egy gokarthoz, akár győrben is, utána kéne nézni, van e ott hely. Ha nem, akkor szokásos Hungarokart. Pandacsöcs jelentkezz!
Helyes! Nálam sok minden még csak a polcon van, illetve már bedobozolva, felcímkézve. A többi még alakul
Erre ám,köszi
Uraim,valaki tudja hogy mi a pontos neve annak az adapternek amit a heteshez kell felrakni hogy a radiális féknyerget fel tudjam rakni?
Olyannyira fejlesztem, hogy okt 22-óta ponyva alatt áll, azóta nem láttam. Már elő kéne venni, hogy ketyegjen egy negyed órát...
Én az utcaihoz nem nyúlok, de a pályagép reszelés alatt van
Értem. De azért remélem a háttérben mindenki fejleszti a gépét a következő évre. Mert aztán lemaradtok
Mindenki gyúr a gokart partyra
De nagy itt a pangás. Mindenki havat lapátol?
Tuti biznisz!
Elég jól ír angolul ez Paul

Na megyek és utalok
Kicsit off: Kinéztem egy sportkocsit az aprod.hu oldalon és csak egy emailt lehetett küldeni az eladónak, aki mellesleg női névvel hírdette a kocsit. Semmilyen más elérhetőség nem volt. Na ma kaptam egy választ. A kocsi ismertetőjegyeit kipontoztam.

Hát tessék:

"Szia!
Én Paul Tower alapján England, Egyesült Királyság.
Mivel nem beszélek magyarul, ezért angolul válaszolok, remélem megérted.
Köszönjük, hogy érdeklődik az én 2001 TOYOTA CELICA 18I VVT-I.
Az autó csak ...... Euro.
Az autó, nagyon jó állapotban. Ez nem technikai vagy mechanikai
problémák. Nincs motor problémák. Ez nem karcolás vagy horpadás,
nincsenek rejtett hibák. Az autó továbbra is Magyarországon bejegyzett, soha nem vett részt semmilyen crash, sohasem dohányoztak, az autóban, és nincs hitel csatolták azt. Az autó teljes egészében kifizették. Az autó csak 143.998 km.
Ez egy magyar autó, fizetett minden adót, és az összes dokumentumot készített eladása. Én maradtam Magyarországon legkorábban két hónappal ezelőtt egy része tiszt csereprogram. Tetszett az autó annyira tökéletes és nem nem kell semmilyen mechanikai munka, nem sérült a fényezés, vagy a belsejében. Elhoztam az autót itt az Egyesült Királyságban, de úgy
döntött, hogy eladja mivel nehezebb vezetni a bal oldali kormányzás van.
Ha érdekel vásárolni kocsimat, mi lesz a biztonságos és zökkenőmentes tranzakciós mindkettőnk számára.
Az utolsó ár az autó: ...... Euro. Hadd tudja, ha érdekli, hogy
vedd meg mint tudjuk találni a módját, hogy küldje vissza
Magyarországra. Hadd tudja, ha
te komolyan érdekel a vásárlóerő a kocsimat.
A további képek megtekintéséhez az autó itt: ........
Üdvözlettel!
Paul"

Na azt hiszem ilyenkor szokták azt mondani, hogy hülyének nézel vazzeg?
üdv skacok, vannak zx7r alkatrészeim ha valakit érdekel valami.. sajna összetörtem az elejét.
Na de persze felélesztettem és faragtam belőle kicsit mást :)
közben elkelt, bocsi