Tegnap megint összefutottam egy zxr-rel Kakucson. Nagyon jót mentünk. Kb 1 volt a tempónk is . Dorogról jött,de nem fórumozik. Volt egy érdekesség rajta,képeken megmutatom.
MITO szimmeringre vár meg egy kis türelemre, mert k..ra nem találjuk az ürest, hogy hogyan is kellene a fogaskerékpároknak állnia
Km órával semmi bajom nekem a fordszámmérő mutatója adta meg magát , de remélem megérkezik a segítség hamarosan
amúgy meg csupa nagy fasz van, nem is pöcs és az a baj, hogy szopatnak vele meg baszogatnak is egyszerre
de jövő héten kikapcsolódom egy kicsit koreszban, no meg Doha-ban, mert arra kértem a repjegyet
190/55-ös hátsó gumival
Nálam 160km/h 6000rpm
Van még 1 érdekesség,nem tudom láttátok-e?
5 küllős felnije van
Disznóság lesz belőle
Én már télire készülök és mint régen nagyanyám csinálta, irogatom a bevásárlólistát
elfogy a melóm szombatra
Km órával semmi bajom nekem a fordszámmérő mutatója adta meg magát , de remélem megérkezik a segítség hamarosan
amúgy meg csupa nagy fasz van, nem is pöcs és az a baj, hogy szopatnak vele meg baszogatnak is egyszerre
de jövő héten kikapcsolódom egy kicsit koreszban, no meg Doha-ban, mert arra kértem a repjegyet
Mizu? Mito? Km óra? Mi a pöcs van?
Nem kell itt szervezni vazze, be kell röffenteni a vasat aztán nyomás