Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt meg csak azért írom hogy enyém legyen a 15000. komment!

na meg ki tud pénztárcabarát megoldást egy esetleges vezérmű-feszítő cserére?
Ez a leírás szimpatikus!

Mindenképp visszatérhetnénk rá tavasszal komolyabban. (ha nem viszik el a pacimat most,mert akkor már nem adom el)
a technikát nem kell félteni!ha eddig jó volt, miért pont azon a 2-2500 km-en adná fel? szerintem neked nem kell ecsetelnem a karbantartás fontosságát
gyorshajtással meg szerintem nem lesz gond. én a Glochneren szoktam le róla, ugyanis a látvány kárpótolt a sebességért, illetve az ember félti a tyúkszaros életét amikor rendesen körbe néz:szalagkorlát:20 méterenként lekalapált 1/2" cső, illetve betontuskó alatta 2-300 méter szakadék. vagy alagút után (vagy BENNE) hajtű kanyar majd kopjafák és szakadék a kanyar bejáratánál. kicsit elgondolkozik az ember ilyenkor
a rendőröktől meg nem kell félni nem baszogatnak, ha nem csinálsz hülyeséget,sőt inkább segítenek mert ugye azért vagy ott, hogy a pénzedet kölcsed
más világ, csak ezt tudom rá mondani 1x érdemes kipróbálni és levonni a tanulságokat. mit lehet veszteni 80-90 ezret 1 hét alatt/2 fő?az nem pénz érte
ismét kihangsúlyozom, hogy ez az én véleményem, és nem kötelező velem egyet érteni
Jövőre ha adja, lehet veled tartok egy ilyen túrára, feltéve ha legyőzöm a paranoiámat, hogy a technika nem fogja megadni magát menet közben, meg a helyi gandermarie nem fogja a gumibotjával megbirizgálni a kloákámat gyorshajtásért.
A karcagi lángostól mindig hasmenésem van... az nem jó :)
Amúgy, mr muzzyval sincs probléma, ha az ember kulturáltan használja. :D
Nekem legalábbis soha nem volt gondom Hegyeshalomtól nyugatra, arra van a fákjú kemping is. Ellenben Heves megyében kevésbé szívlelnek. :)
Valahogy nem szeretek itthon motorozni, sok a hülye, szar az út, stb stb...
De ez az én véleményem, nem kell velem egyetérteni :) De szívesen fogadom bárki társaságát csavargásaim alatt akár ide is:
http://maps.google.hu/maps?hl=...
Nem kell megijedni, nem kerül vagyonokba.
Tudod mi van, jön a tél és megint venni kell valamit
Hazafelé 11 körül megcsörgetlek!
Csőváz!
egyre keményebb vagy nagymackó
amúgy meg vmikor már -nél igazán
Meszótá? Ez mi vazzeee? Valami meszkaléró nyelv?
most akkó meszótá?
Mr. Muzzy oda is eltalál, de mivel kemény fából faragták egy kis harci sérülés nem hátráltatja, csak markánsabbá válik tőle! KÖTSÖG
Kész a sárkány! 3 szelepet kellett állítani és a karbikban o gyûrûket cserélni és beállítani. Mûködik végre rendesen. Mindez alig pár ezresért. Vez.lánc vezetô is új gyári, teló is felújítva. Köszönet a RedLineMotors nak a precíz és jóárasított mumkáért! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Hangról tudta a szerelô mit kell cserélni a karbikban!
nem mindegy hol van?, ha oda értél, megtaláltad , de gyanús, hogy határon túli, oda pedig Mr. Muzzy nem ajánlott
Vazzze én se értem miről beszél itt buczy
Valami olyasmit vártam, hogy találka a meki előtt vagy Karcagon Juliska néni lángosbódéja előtt, de valami fákjú kemping?
Ezt még kimondani se tudjuk, nem még hogy megtalálni
A Faaker seei és Kapruni kemping hol van Timbuktuba? : O) furán hangzik a nevük
én benne vagyok
a pünközsdi héten a Faaker seei vagy a kapruni kempingben leszek.az ideális hely 1 kis dumálásra és motorozásra,és az árak sem vészesek
ha van hozzá kedvetek persze
Én személyesen talán senkit nem ismerek innen de ha nem adom el a 7est,kellene egy amolyan ismerjük meg egymást 7es sátorparty valahol valamikor tavasszal.
Fôleg, ha tudnák mennyi pénzbôl motorozunk
nálunk nagyobb kretének nem lehetnek, ebben világelsők vagyunk mi magyarok
Úgy ahogy mondod
egy nemzetközit 1x jó volna összehozni biztos van még rajtunk kívül 1-2 "kretén"
Vannak egy páran, de sebaj jövőre már és ott leszek egy ilyen karikán
Pedig összesen biztos van 30 750-es az országban, csak a 3/4-e nem olvassa a fórumokat.
kicsit le vagyunk maradva a Franciáktól
Bazzzzz, ez gyönyörű!
Ja és utállak!