a technikát nem kell félteni!ha eddig jó volt, miért pont azon a 2-2500 km-en adná fel? szerintem neked nem kell ecsetelnem a karbantartás fontosságát
gyorshajtással meg szerintem nem lesz gond. én a Glochneren szoktam le róla, ugyanis a látvány kárpótolt a sebességért, illetve az ember félti a tyúkszaros életét amikor rendesen körbe néz:szalagkorlát:20 méterenként lekalapált 1/2" cső, illetve betontuskó alatta 2-300 méter szakadék. vagy alagút után (vagy BENNE) hajtű kanyar majd kopjafák és szakadék a kanyar bejáratánál. kicsit elgondolkozik az ember ilyenkor
a rendőröktől meg nem kell félni nem baszogatnak, ha nem csinálsz hülyeséget,sőt inkább segítenek mert ugye azért vagy ott, hogy a pénzedet kölcsed
más világ, csak ezt tudom rá mondani 1x érdemes kipróbálni és levonni a tanulságokat. mit lehet veszteni 80-90 ezret 1 hét alatt/2 fő?az nem pénz érte
ismét kihangsúlyozom, hogy ez az én véleményem, és nem kötelező velem egyet érteni
Jövőre ha adja, lehet veled tartok egy ilyen túrára, feltéve ha legyőzöm a paranoiámat, hogy a technika nem fogja megadni magát menet közben, meg a helyi gandermarie nem fogja a gumibotjával megbirizgálni a kloákámat gyorshajtásért.
A karcagi lángostól mindig hasmenésem van... az nem jó :)
Amúgy, mr muzzyval sincs probléma, ha az ember kulturáltan használja. :D
Nekem legalábbis soha nem volt gondom Hegyeshalomtól nyugatra, arra van a fákjú kemping is. Ellenben Heves megyében kevésbé szívlelnek. :)
Valahogy nem szeretek itthon motorozni, sok a hülye, szar az út, stb stb...
De ez az én véleményem, nem kell velem egyetérteni :) De szívesen fogadom bárki társaságát csavargásaim alatt akár ide is: http://maps.google.hu/maps?hl=...
Nem kell megijedni, nem kerül vagyonokba.
Kész a sárkány! 3 szelepet kellett állítani és a karbikban o gyûrûket cserélni és beállítani. Mûködik végre rendesen. Mindez alig pár ezresért. Vez.lánc vezetô is új gyári, teló is felújítva. Köszönet a RedLineMotors nak a precíz és jóárasított mumkáért! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Hangról tudta a szerelô mit kell cserélni a karbikban!
Vazzze én se értem miről beszél itt buczy
Valami olyasmit vártam, hogy találka a meki előtt vagy Karcagon Juliska néni lángosbódéja előtt, de valami fákjú kemping?
Ezt még kimondani se tudjuk, nem még hogy megtalálni
én benne vagyok
a pünközsdi héten a Faaker seei vagy a kapruni kempingben leszek.az ideális hely 1 kis dumálásra és motorozásra,és az árak sem vészesek
ha van hozzá kedvetek persze
Én személyesen talán senkit nem ismerek innen de ha nem adom el a 7est,kellene egy amolyan ismerjük meg egymást 7es sátorparty valahol valamikor tavasszal.
na meg ki tud pénztárcabarát megoldást egy esetleges vezérmű-feszítő cserére?