Csak egy sejtés, de a te motorodnak bal oldalon megy be a ram air cső, valószínű 7R airboxod van, de mivel annak dupla légzője van, ezért a jobbost behekkelték...
Én is ezt akartam írni,csak nem mertem... Egy kérdés! Kicseréltem a benzincsöveimet,és közben rálestem a levegőszűrőre ...csere,de a ház jobb oldalán gányolás van,le van ragasztva a luk amibe baloldalon bemegy egy cső! Miért van,lehet leragasztva?
ha nincs átszakadva és hegesztve, akkor ilyen amilyen
egy bontottra azért ráérdeklődnék, de szerintem elmegy ezzel is, főleg ha eddig nem tapasztaltad, hogy instabil lenne miatta
amúgy tuti borulás volt, lábtartó letört majd behorpasztotta...
Hát a haverokhoz méltóan/nem én bactam el az időt/ 3-kor értünk az Agip kúthoz.....Sajna senkit nem találtam,legközelebb pontosabban leegyeztetjük!Felmentünk a Citadellára,volt egy csomó mocis.....
Én elindultam,szerintem 2-1/2 3 felé ott vagyunk,ha ott lesz valaki ja,várunk negyed órát,és usgyi tovább,ha nem lesz senki,ja VECSÉSEN ,kifele jobbról,vagy a benzinkúton,vagy a mecinél,ahol lehet inni valamit...
Erre a "mini-talira" benevezhetek én is?
Én a XVII.-ből mennék.
kubikus: ha a 4-en jönnél,akár össze is futhatnánk vhol és már együtt érkezhetnénk jimmy1-hez
egy bontottra azért ráérdeklődnék, de szerintem elmegy ezzel is, főleg ha eddig nem tapasztaltad, hogy instabil lenne miatta
amúgy tuti borulás volt, lábtartó letört majd behorpasztotta...
Van a jobb labtartom mogott egy horpadas, ami némi gittel volt eltakarva
foglalkozzak vele vagy nem akkora gâz?
Én a XVII.-ből mennék.
kubikus: ha a 4-en jönnél,akár össze is futhatnánk vhol és már együtt érkezhetnénk jimmy1-hez