Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak egy sejtés, de a te motorodnak bal oldalon megy be a ram air cső, valószínű 7R airboxod van, de mivel annak dupla légzője van, ezért a jobbost behekkelték...
Majdnem írtam valami szépet....
hogy ha beköltözik egy darázs, ne kapjon huzatot
Szóval a bal oldaliba cső van,de a jobbos,az le van ragasztva....
Én is ezt akartam írni,csak nem mertem... Egy kérdés! Kicseréltem a benzincsöveimet,és közben rálestem a levegőszűrőre ...csere,de a ház jobb oldalán gányolás van,le van ragasztva a luk amibe baloldalon bemegy egy cső! Miért van,lehet leragasztva?
ha nincs átszakadva és hegesztve, akkor ilyen amilyen
egy bontottra azért ráérdeklődnék, de szerintem elmegy ezzel is, főleg ha eddig nem tapasztaltad, hogy instabil lenne miatta
amúgy tuti borulás volt, lábtartó letört majd behorpasztotta...
Többiek? Vélemény?
Hegesztve nincs legalabb, attól feltem.
Persze! Jó lett volna,mert ilyen marha bandát még nem láttál...
Talaltam vmi erdekeset a lengôvillamon
Van a jobb labtartom mogott egy horpadas, ami némi gittel volt eltakarva
foglalkozzak vele vagy nem akkora gâz?
Én ott voltam,de 3/4 3 környékén leléptem..Majd legközelebb kicsit pontosítunk és számot cserélünk
Hát a haverokhoz méltóan/nem én bactam el az időt/ 3-kor értünk az Agip kúthoz.....Sajna senkit nem találtam,legközelebb pontosabban leegyeztetjük!Felmentünk a Citadellára,volt egy csomó mocis.....
Most értem haza,lassan indulok én is,csak megtaláljuk egymást,mert a számod sajnos nem tudom
Bocs,de ma kihagyom. Remélem holnapra csend lesz meg idő is jobb lesz kicsit.
Én elindultam,szerintem 2-1/2 3 felé ott vagyunk,ha ott lesz valaki ja,várunk negyed órát,és usgyi tovább,ha nem lesz senki,ja VECSÉSEN ,kifele jobbról,vagy a benzinkúton,vagy a mecinél,ahol lehet inni valamit...
Na gyorsan választ,mert jön egy r1 -is meg egy vtr is,csak mocizni....
Elmegy délutánra,ha jól nézem...
Esik most is
Gyere az ország közepére,mi már 3 hónapja nem láttunk esőt!
Elég szar az idő,ha délután jobb lesz,felőlem kimehetek Vecsésre is. Délben jelentkezem
Vecsésen jobb lenne,ha nem akadály,minek menjek át a túloldalra?Ott szép nagy hely van,csak elférnénk 3-an
Ha nektek jó, akkor lagymanyosi budai oldalan van egy mol kút. Délben írok ide, mikor vegzek.
Erre a "mini-talira" benevezhetek én is?
Én a XVII.-ből mennék.
kubikus: ha a 4-en jönnél,akár össze is futhatnánk vhol és már együtt érkezhetnénk jimmy1-hez