Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy én mennyire utállak Téged
Találtam pár RR-t a neten, de csapongok a témában
Ha már építés a téma akkor teszek fel én is képeket. Plusz még vagy 5 kiló rozsdamentes csavart martam ebben a hónapban :)
Robikám!
Alakulgat 10 év után!
Épp hasonló kört futok, odaadtam a Fábinak Iszkán, custom chopperekre meg krosszgépekre is láttam már tárcsát tőle de akár kamutárcsát is csinál aluból versenygépre hátra, hogy átférjen a gépátvételen. Attól függ, hogy mennyit mond aztán ha megegyezünk, felkerül és nem kiflisedik meg két kemény belépő után akkor rendes leszek és nem játszok a tárcsával Kővágó Zolisat az ablaka felé célozva.
Kopasz
Esetleg megkérdezném őt, elég jó tárcsákat csinál, hául nincs nagy igénybevétel.
28000 a goldfren, annál olcsóbbat nem találtam. A gyári $300... Bontottat meg nem veszek 15-ért mert véletlenül hozzáérek a pedálhoz és már kifli lesz...
Hozd le egyszer fehérvárra, a szerelőm ezeknek a gépeknek a mágusa.
Örült gyûjtésbe kezdtem, ezekszerint még több kell Ha kitámasztón van, akkor jó az alapjárat. Ha felállítom nincs. Zzr -em detto ez volt. De újabbra végképp nincs pénzem hitel kizarva. Ennek kell meggyógyulni!
Megnézed mennyire lötyögnek a pillangótengelyek, meg a tolattyúk. Ennyi idő karbinál csodák nincsenek. Az enyém egy fiatalon rommátörött ZZR-ről lett lementve. Van egy ismerőse a szerelőmnek, aki ezeket a karbikat direkt félreteszi, innen van nekem is.
Innen a fórumból Virinek volt egy felesleges. Gondolkozom rajta, talán megvan neki. Csak mi a biztosíték, hogy jó
Ha nagyon szar és cserélni akarod, tudok rá ajánlani embert. Nekem 50-ből állt meg a mutatvány a karbival együtt, de nekem elég rendesen mixelni kellett, meg 11-szer szedte szét, mire elindult
Utólag néztem, ez F-es 9-esre való, nem jó a 750-esekre. Karbi kényes ügy, csak cserélni lehet.
Az enyém pont ilyen, de innen hiányzik egy összekötõ. A karbival gondban vagyok én is, nincs felújító hozzá.
Muzzy
Nem tudom mikori 9es, ha első széria, akkor talán 7R-re is jó.
D-s ZZR1100 40-es CVKD Keihin az alap, ZX7R tolattyúkkal, tűkkel, ZX9R fúvókákkal, szóval nem egyszerű...
Szia!

Neked milyen karbi van a 7-en?
1.1-be drágább mint a hetesbe? Az a vicc, hogy a C-n is más volt a tárcsa, míg a ZXR-eken már a J-től ugyanaz volt, mint a hetesen.
Variálnak ezek b....meg, mint a bakzó macska májusban...
Tomikanak szeretettel
Biztos hogy nem, a tiéd 4 lukas, a hetes 5.
ZsíR!

7-esen mekkora tárcsa van hátul és hány lukú a felfogatása?
Nem lehet az csereszabatos a Mozdonyéval?
Van pótkerekem is már!
Szebb a lemez, mint a só marta tikitató.