Épp hasonló kört futok, odaadtam a Fábinak Iszkán, custom chopperekre meg krosszgépekre is láttam már tárcsát tőle de akár kamutárcsát is csinál aluból versenygépre hátra, hogy átférjen a gépátvételen. Attól függ, hogy mennyit mond aztán ha megegyezünk, felkerül és nem kiflisedik meg két kemény belépő után akkor rendes leszek és nem játszok a tárcsával Kővágó Zolisat az ablaka felé célozva.
28000 a goldfren, annál olcsóbbat nem találtam. A gyári $300... Bontottat meg nem veszek 15-ért mert véletlenül hozzáérek a pedálhoz és már kifli lesz...
Örült gyûjtésbe kezdtem, ezekszerint még több kell Ha kitámasztón van, akkor jó az alapjárat. Ha felállítom nincs. Zzr -em detto ez volt. De újabbra végképp nincs pénzem hitel kizarva. Ennek kell meggyógyulni!
Megnézed mennyire lötyögnek a pillangótengelyek, meg a tolattyúk. Ennyi idő karbinál csodák nincsenek. Az enyém egy fiatalon rommátörött ZZR-ről lett lementve. Van egy ismerőse a szerelőmnek, aki ezeket a karbikat direkt félreteszi, innen van nekem is.
Ha nagyon szar és cserélni akarod, tudok rá ajánlani embert. Nekem 50-ből állt meg a mutatvány a karbival együtt, de nekem elég rendesen mixelni kellett, meg 11-szer szedte szét, mire elindult
Találtam pár RR-t a neten, de csapongok a témában