Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de nyugtassatok már meg,van egy cső ugye a tankon,amit csak lógatni kell,és van egy a levegőszűrő házon is,amit megint csak szabadon lóg,ja?
Na meg Dini+GURO
Karbi,gyertya,szelepek,hengerfej. Más nem nagyon lehet
Kell a gáz neki melegen,de ez lehet mástól is?
Ismersz megbízható szakit a fejre? Kb mennyi egy mutatvany? Szerintem sem bitos eleg az allitas :(
Szétbarmoltam,de már össze is raktam A gyertya ugye mélyen van,mint a Marianna árok,ezért itthon csak dinamittal tudtam volna kiszedni! A levegőszűrő ultra gáz... Csak a lukon néztem be,de elég is volt... A levegőszűrő ház oldalán a jobb oldali lyuk le van ragasztva ! ? Benzincső kicserélve,mert szivárgott,szerintem ezt még Noé idejében rakták rá... Ja! És beindult ahogy összeraktam..
ennyi idős motornál szerintem már nem elég csak hézagot állítani jobban jársz, ha egyben a hengerfejet is felújíttatod, akkor becsiszolják a szelepeidet, új szelepszár szimmeringek , tömítések stb, de akkor olyan lesz mint egy doxa
hidd el, nem éri meg 2x szétszerelni
Szia!
Jó esetben csak szelepállítás kell,rosszabban hengerfej felújítás ,szelepcsere. Ez van nálam is. Hidegen ok minden ,melegen nincs alapjárat,gázzal indul. Beszűkül a hézag és csak nagy gázzal tud helyet csinálni. Megpróbálom én is először a hézag állítását,bár 1.5 éve volt. Lelkiekben felkészülök,hogy nem úszom meg ennyivel és mélyen a zsebbe(lyukas,üres) nyúlhatok
Várjál,szedem szana széjjel... Ami a tankból jön ki kis cső,azon egy gumicső,az való valahova,vagy csak úgy van?Mert mikor vettem ki a tankot,az jött vele....
Szelepek? Karbi? Mit tudunk róla? Légszűrő állapota? Gyertyakép? Sok mindent elárul. Kipufogó vége nagyon kormos?
És a bűzbomba kérdésem?
a 7-es 3-as hengerének főtengelye
amúgy meg a MITO-é, ma rendelem is a csapágyakat meg a szimmeringeket és akkor remélhetőleg szept végén okt elején lesz még egy kis Kakucsolás
Szépen befejeztem a mondatot ,mikor megállunk,az enyém a legillatosabb a környéken..
Miből való ez? Kérdés! Mostanában,melegen nehezebben indul a csotrogány,kell a gáz neki,de olyan mintha meg lenne fázva,alig akarja elkapni! Orvosság?Ja és akármennyien jövünk össze,mindig az enyém a legbüdösebb benzin illatú,mikor megállunk......?
Ma XVII. Pesti úton jött szembe egy 7-es,kb 19:15 magasságában.Én most épp autóban ültem,de a ződséget rögtön kiszúrtam és a kedvesem is kissé eszementnek nézett amikor elkezdtem újongani az autóban,hogy "ott egy 7-es,egy ZX-7R" Innen volt valaki esetleg?
előtte egyeztetünk, de nekem OK
akkor ez lehetne az évzáró 7-es tali , kérdés hol tudunk majd fürdeni
asszem ezért lógott a bal oldala főtengelynek bár hiányozni nem hiányzik belőle, csak az eloszlása lett kicsit érdekes, miután a golyótartó kosár anyaga megolvadt és szabadjára eresztette a golyókat , nem úgy mint a jobb oldali
tudtam én, hogy a balosokkal csak a gond van
Mondjuk tizenhatodikára?
Na de ti oszt' merre eddig?
hi ! Zöldülni nem,de szombaton Mátra volt...
Szept 15e után tervezek egy visegrád, vagy dobogókő, egom kört. Nem lesz már nagy meleg. Akit érdekel, csatlakozzon. Az átlagsebesség nem 60 lesz.
na, ki merre
senki nem volt végül zöldülni?
Szia! Hetvegen leszek csak otthon. De akkor vagy jovp heten mehetunk.
Remélem,jó volt..Nekem sikerült este 9-re haza keverednem ,borult az egész pénteki menetrendem a telóban említett ok miatt+kaptam még feladatot amitől aztán utána meg
A héten,ha az időjárás is engedi,motorral akarok menni melóba és utána kicsit csapatni-karikázgatni valamerre,mert hiányom van motorozásból.Esetleg összefuthatnánk,a számod most már megvan
Kerepesin tali? 3-fèl4? 2095nullanullaHat45
Kihagyom!