Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nézem mindig :D ...hűű az nekem egy szép kis túra lesz Szabolcsból...de van itt még rajtam kívül 2 hetes ;) hátha csatlakoznak :) :)
idén április 1-jén volt a szezonnyitó balatoni fürdőzéssel
ha egy kicsit visszább olvasol, képeket is találsz
amúgy amint jó idő van itt szervezem,szal nem maradsz le semmiről, csak szorgalmasan látogasd a topicot
Hmm... mikor tájt szokott lenni a tali ? :) Csakhogy készüljön rá az ember... :)))
hát zöldben az igazi , persze mostanság olyan szépeket látok itt a fórumon, szürke-fekete, piros stb
remélem megmarad mindenkiben a lendület és a 2012-es évnyitó talira 10 fölötti létszámban jelenünk majd meg
Csak gyárit tudsz venni, 10-es körül van az ára, már vettem két kawába is.
végül is
az enyem kek es at szeretnem festeni zoldre
eredeti, sajnos van is rajta néhány sérülés, de akkor is eredeti
amúgy egyszer már sikerült kikeverni ezt a színt, az egész oldalidom utángyártott és utólag lett fújva
nagyon szep a zold szin,eredeti vagy te festetted?ha az utobbi nem arulod el a szinkodot?
koszi
nem tudom mennyi lehet az új ára a gyárinak, de én azt tennék bele
Kawazsolti-t eléred az adatlapján, ő ad neked pontos árat
a hangot gondoljátok hozzá , jegyezném meg, hogy halkabb egy DB-nyit sem lett
a kepen lathatoknak valoszinuleg semmi.
az enyemeknel nagy a jatek kellene uj
mi a baj a betétekkel
hello
tudna nekem segiteni valaki hogy,honnan lehet a kepen lathato gumibeteteket megrendelni,es kb.mennyibe kerulne?
27mm te az átmérő asszem!

Köszönöm szépen a linket!
Más nem, innen rendelek, de úgy néz ki lesz használtan dugattyú!
Igen, a fék nem játék, nem hiába öltem százezreket bele, szó szerint.
17 ért vettem most egy párat, csak beszoptam mert az egyik dugattyú elkopott de nagyon. Esztergáltattam hozzá egyet de fosok beletenni hisz nem egy anyagból van és nem tudom hogy reagál a hőtágulásra lehet egy fékezésnél beleragad és pofára esek (nomeg a többi gyárilag le van hőkezelve). Ezért vadászok ilyen balesetest mert kell belőle a dugattyú.
amúgy bontóba 20 ezer párban.
Ha csak egy dugattyú kell, jobban jársz ha újat veszel. Ezek a Tokicok 25-30-tól szoktak kezdődni itthon/pár. Én eladtam 2 éve egy párat 15-ért, de azért, mert az egyik nyereg egyik menete kuka volt. Ebayon talán olcsóbban találsz.
röviden összefoglalva: nem széria
Heló sziasztok!
Valakinek nincs véletlen sérült, esetleg használhatatlan, balesetes 6 dugattyús Tokico féknyerge?!
Meg venném, kellene belőle a fékdugattyú.....
Min agyalsz Orbi?
sorry
néhány változás a motorban
kis változás a motorban
azaz más hajtókarok
túlméretes dugattyúk DYNA 2000
bütyök frissítés/vezérmű frissítés
és egy kis kuplung kitt
kicsit szlenges de nagyából ennyi