Megvagyok, melózok ezerrel, hogy beinduljanak a dolgok rendesen. Azé motorozok is minden nap melóhelyig meg vissza, mert kocsival másfél óra az út, mocival 30-35 perc. (40 km) Remélem mostanában nem lesz eső, mert szar lesz egy órával előbb kelni , hogy beérjek időben. Veletek mizu?
Ha megjön, dokumentáld már légyszi a cserét, kíváncsi vagyok hogy funkcionál. Fosok én is hogy bekakkant így 90ekm futás után...
Jimmy, neked mennyit ment el a gyári?
mondtam, hogy nincs elfelejtve, csak az alkalomra vártam
ja és a kis műszerfal világításokat is kicseréltem, most már este azt is látom, ha 100 alatt megyek ( MPh )
meg volt az izzócsere
ebben az amcsi vasban egy nagy teljesítményű 12V 45/45 W -os izzó volt ez lett cserélve H4-es 60/55W-osra
annyi a bibi, hogy az amcsi foglalatba nem megy bele az Eu-i H4 a kis fülek kiosztása más, a középső nagyot meghagytuk, a kicsiket meg levágtuk, így ok
mozogni nem tud, a pereme, meg a rugó miatt
Ezt a star bike os oldalt mit kerestem tegnap bazmeg nem emlékeztem rá........ BAY en én is megtaláltam a felújítót...Ha vmi magán embernél lesz elfekvőben jóárasított normális állípotban azt megvárom,ha nem akkor felújító.
Majd megnézem, lefotózom, nem én használtam, hanem a barátom, akitől vettem a motort (amit már eladtam), ahhoz kaptam a legtöbb tartalék holmival együtt. szlaszlo77 a freemail.hu-n az e-mailem, ha küldesz egy üreset, akkor tudok majd arra válaszolni, ill. képet küldeni.
és még mindig várnom kell rájuk
Jimmy, neked mennyit ment el a gyári?
reggel óta itt szo...k és még ki tudja mikor mehetek haza
Köszi az infót,úgy néz ki 9 ér jön a felújító németből és akkor úgymond zsírúj lesz.
Cseréletem 1 éve én is pumpeszt.
Jó hozzá a 600/1000 fzr-é is. Abból többet,olcsóbban találszhozzá,én 6000ftért vettem.
mondtam, hogy nincs elfelejtve, csak az alkalomra vártam
ja és a kis műszerfal világításokat is kicseréltem, most már este azt is látom, ha 100 alatt megyek ( MPh )
Azt hittem elfelejtetted
meg volt az izzócsere
ebben az amcsi vasban egy nagy teljesítményű 12V 45/45 W -os izzó volt ez lett cserélve H4-es 60/55W-osra
annyi a bibi, hogy az amcsi foglalatba nem megy bele az Eu-i H4 a kis fülek kiosztása más, a középső nagyot meghagytuk, a kicsiket meg levágtuk, így ok
mozogni nem tud, a pereme, meg a rugó miatt
13 papír, bontókban is ekörül megy.
Valakinek elfekvőbe egy működőképes AC pumpája? nekem a műanyag kupak alatti kis érintkezők totál szétkalapálódtak és gatya lett a cucc.
Esetleg ez?
Egy ilyen jó lenne kakucsra, nem?
Nekem azt hiszem, van egy, viszont nem igazán a szomszédban lakom hozzád képest...