OK! Leveleztem a jenkikkel a kártya miatt, aminél rossz számot adtam meg a regnél. Vissza is írtak, elküldtem nekik a személyi másolatát ímélben, aztán korrigálják.
Ötletek?
az baj,hogy nem tudom melyik nap jobb nekem.Elvileg a vasárnap jobbnak tűnik,vagy szombat is délután. attól függ milyen messze lennénk. Száguldozás részemről kizárva,szeretném egyben eltenni a gépet
Nekem szűk 60 ezret ment el, 1 1 szopatós leállással,de a végén full megállt már...Bár az 1 1 megállás kb fél éves intervallumban történt és egyre sűrűsödtek a tünetek.Ez van, kopó alkatrész!
Az is szép teljesítmény. Legalább ez elhoz haza, nem kivillanik az FI lámpa aztán se előre se hátra. ZXR-es srác mesélte, amikor az esküvőd volt, hogy beleszakadt az egyik hengerbe az egyik szelep, aztán elhozta még haza 30km-en keresztül. Megnéznék egy gixxert beleszakadt szeleppel hogyan megy 3 hengerrel. Bár abból előbb figyel ki a hajtókar.
de ha nem jön meg, akkor is mehetünk, Pl Velence kilátó
Esztergom?
bár ha mindenkinek Ok a szombat, akkor így is elmegyek , ha nem kell messzire gurulni
Ha valaki olajcserét tervez akkor gondoljon rám.
Nyomj egy lájkot
az baj,hogy nem tudom melyik nap jobb nekem.Elvileg a vasárnap jobbnak tűnik,vagy szombat is délután. attól függ milyen messze lennénk. Száguldozás részemről kizárva,szeretném egyben eltenni a gépet
de amint kicseréltem mehetünk
97.000km-t ment a gyári. De csak finoman döglött be.Adott időt,mert néha csak 1-1 ütemre hagyott ki és haza hozott
Elsőre bonyolultnak tűnik de amúgy kb lófasz kicserélni a cuccot...Fotózok és instrukciózok majd!
E E
jó éjt mindenkinek