Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK! Leveleztem a jenkikkel a kártya miatt, aminél rossz számot adtam meg a regnél. Vissza is írtak, elküldtem nekik a személyi másolatát ímélben, aztán korrigálják.
vélhetően úgy, hogy eltolom érte a pofámat
de ha nem jön meg, akkor is mehetünk, Pl Velence kilátó
Döntsétek el mi legyen, én oda megyek és akkor ahova ti!
Szerintem menjünk le Kisapostagra és repüljünk egyet.
Nem tudom mikor érkezik a motyó, de ha meg is jön a héten, hogy juttatom el hozzád?
Ok Rácalmás?
mondom nem messze
Végül is a hely mindegy. dumálgatunk kicsit,gyönyörködünk egymásban,aztán viszlát
Esztergom?
nekem meg akkor jó, ha meg lesz a javítás
bár ha mindenkinek Ok a szombat, akkor így is elmegyek , ha nem kell messzire gurulni
Sziasztok!

Ha valaki olajcserét tervez akkor gondoljon rám.

Nyomj egy lájkot
Ötletek?
az baj,hogy nem tudom melyik nap jobb nekem.Elvileg a vasárnap jobbnak tűnik,vagy szombat is délután. attól függ milyen messze lennénk. Száguldozás részemről kizárva,szeretném egyben eltenni a gépet
Nekem is
Most 7vége jó nekem!
várom a tűgörgőt meg a csapot hozzá
de amint kicseréltem mehetünk
Tőlem mehetünk!
Üdv néktek! Szezonzáró találkozóval mi a helyzet?
Nekem szűk 60 ezret ment el, 1 1 szopatós leállással,de a végén full megállt már...Bár az 1 1 megállás kb fél éves intervallumban történt és egyre sűrűsödtek a tünetek.Ez van, kopó alkatrész!
Az is szép teljesítmény. Legalább ez elhoz haza, nem kivillanik az FI lámpa aztán se előre se hátra. ZXR-es srác mesélte, amikor az esküvőd volt, hogy beleszakadt az egyik hengerbe az egyik szelep, aztán elhozta még haza 30km-en keresztül. Megnéznék egy gixxert beleszakadt szeleppel hogyan megy 3 hengerrel. Bár abból előbb figyel ki a hajtókar.
Cső!
97.000km-t ment a gyári. De csak finoman döglött be.Adott időt,mert néha csak 1-1 ütemre hagyott ki és haza hozott
Dehogy.Tegnap lett megrendelve...
Meg is jött?
Rendben!

Elsőre bonyolultnak tűnik de amúgy kb lófasz kicserélni a cuccot...Fotózok és instrukciózok majd!

E E
vazzeg most végeztem reggel 7 óta
jó éjt mindenkinek